Skoda Octavia Scout: Așa arată noua Skoda Octavia Scout

Thursday, 10 July 2014, 13:05, Sursă: REALITATEA.NET

Dezvaluita in premiera mondiala cu ocazia Salonului Auto de la Geneva din martie 2014, noua Skoda Octavia Scout revine astazi in atentia noastra pentru a ne dezvalui mai multe curiozitati cu privire la persoana sa, scrie 4tuning.ro.

Adaugă părerea ta

In ceea ce priveste gama de motorizari, noua Skoda Octavia Scout se poate lauda cu numai trei propulsoare, toate acestea fiind insa supraalimentate si capabile sa indeplineasca normele de poluare Euro 6, ce vor intra in vigoare incepand cu luna septembrie a acestui an.

Astfel, cel putin din punctul de vedere al puterii maxime, titulatura de varianta de baza ii revine modelului 2.0 TDI de 150 CP, oferit alaturi de o transmisie manuala cu sase rapoarte si un consum mediu de carburant de 5.1 litri.

Urmatoarea pozitie a "clasamentului" este ocupata de un 1.8 turbo de 180 cai putere, cuplat la o cutie DSG cu sase trepte de viteza si dublu ambreiaj. In cazul de fata, consumul mediu de carburant se situeaza in jurul valorii de 6.9 litri la 100 de kilometri.

Disponibila la vanzare incepand cu luna viitoare, noua Skoda Octavia Scout va putea fi comandata, de asemenea, si intr-o versiune 2.0 TDI de 184 CP, cu transmisie DSG, consum de 5.1 litri / 100 km si emsii CO2 de 134 grame per km.