Coronavirus - România: 691488 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Singura zodie protejată de Univers, conform celui mai mare astrolog din istorie

Saturday, 11 January 2020, 00:20 Sursă: Realitatea.net

Nostradamus s-a născut pe 14 decembrie, în norocoasa zodie a Săgetătorului. Acest semn i-a conferit o intuiție extraordinară, talent și capacități supraumane, precum și puterea de a împărtăși celorlalți din cunoașterea lui.

Din scrierile sale, rezultă că această zodie se va bucura de o îndelungată bunăstare și, timp de cinci ani de acum înainte, nu va fi tulburată decât de griji mărunte. Atitudinea sa pozitivă va atrage asupra Săgetătorului binecuvântările vieții, iar planetele îi vor fi favorabile.

Conjuncția magică dintre Jupiter și Saturn care va avea loc în iunie 2020 și care se întâmplă doar odată la două decenii marchează viitorul strălucitor al Săgetătorului, conform divahar.ro. Săgetătorului îi place să exploreze lumea şi să cunoască mereu lucuri şi locuri noi.

Săgetătorul este însetat de cultură, de nou şi de autocunoaştere. El caută în permanenţă să evolueze şi să descopere cât mai mult din această lume.

Săgetătorii se remarcă prin optimism, indiferent de greutăţile pe care le întâmpină de-a lungul vieţii. Sunt firi vesele, privesc mereu partea plină a paharului şi învaţă din neplăcerile şi tragediile din jur fără să se lase doborâţi de ele.

E o plăcere să stai lângă ei şi te fac să zâmbeşti chiar dacă nu eşti într-o stare prea bună.

Un Săgetător nu te va minţi niciodată. Acest nativ este extrem de sincer, aşa că te poţi baza pe el oricând, conform eva.ro. Dacă ai nevoie de un sfat sau de o părere adevărată, el este persoana potrivită pe care să o întrebi.

Nostradamus este o figură proeminentă a Renașterii Franceze iar  profețiile sale sunt strâns legate de aplicarea Codului Bibliei cât și a altor lucrări despre profeții. Deși predicțiile sale au fost făcute în urmă cu mai bine de patru secole, ele constituie și astăzi un subiect de aprige discuții.


Citeste totul despre:


Alte articole din: LIFESTYLE
Alte articole din: LIFESTYLE