Coronavirus - România: 28166 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Povestea băiatului de 4 ani care a prezis că mama sa VA PIERDE sarcina

Saturday, 01 March 2014, 17:40 Sursă: REALITATEA.NET

Greg și Heather Howell au început să sesizeze că fiul lor este altfel decât ceilalți copii încă de la vârsta de 10 luni, când acesta forma propoziții, și când, ulterior, a început să comunice cu bunicii săi decedați.

Iar cel mai ciudat episod a fost atunci când Elijah i-a spus că va pierde o sarcină și că, mai târziu, va avea doi băieți gemeni. "A fost ciudat, dar nu într-un mod negativ. Când eram însărcinată, Elijah mi-a spus că bebelușul va merge la Dumnezeu, iar câteva zile mai târziu am pierdut sarcina. Ulterior, mi-a zis "Nu te îngrijora mami, vei avea doi băieți", iar eu m-am gândit că spune așa pentru că vrea un frățior. Dar câteva luni mai târziu am aflat că sunt însărcinată cu gemeni", povestește Heather Howell.

Părinții lui Elijah au apelat la ajutorul unui expert pentru a vedea dacă băiețelul chiar ia legătura cu spiritele celor morți sau are o boală psihică. În timpul vizitei la familia Howell, expertul Denise Lescano a descoperit că micuțul ținea legătura cu părinții decedați ai mamei lui.

"Elijah este un copil cu un dar aparte, care poate intra în legătură cu spiritele morților și care își amintește de viețile sale anterioare", explică Denise Lescano.


Citeste totul despre:

Vezi mai multe


Alte articole din: LIFESTYLE
Alte articole din: LIFESTYLE