Coronavirus - România: 30789 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Mama lor crezut că e doar o ceartă între frați. Dar ce a descoperit întrece orice imaginație

Monday, 10 April 2017, 10:05 Sursă: REALITATEA.NET

Rachel Clark și cei trei copii, Hailey (10), Jacob (8) și James (5), locuiesc în Seattle, iar năzdrăvăniile lor au devenit virale după ce Rachel a rugat-o pe fiica cea mai mare să aibă grijă de frații ei cât timp ea este la duș.

Când a revenit, mare i-a fost mirarea să-l găsească pe mezinul James legat fedeleș cu bandă adezivă de un scaun, în timp ce toți cei trei copii râdeau în hohote.

Între timp, Hailey și Jacob întinseseră întreaga colecție de carduri Pokemon pe podea, „ca să se uite mai bine la ele”, dar cel mic a început să le arunce.  Pentru a nu mai deranja jocul și ordinea cardurilor, cei doi frați mai mari au conspirat să-l lege pe acesta cu bandă adezivă, în joacă, apoi și-au continuat activitatea.

Cei doi frați mai mari s-au arătat foarte mândri de isprava lor, iar cel mic nu s-a supărat câtuși de puțin.  

Când mama lor i-a găsit, s-a amuzat alături de ei și le-a făcut poze, timp în care James a început să se strâmbe pentru „impresie artistică” și pentru a părea un „ostatic” cât mai veridic.

După ce Rachel a postat fotografiile pe contul personal de pe o rețea de socializare, aceasta a primit vorbe dure de la mai mulți utilizatori, care au criticat-o că își „abuzează” copiii și nu-i supraveghează suficient de bine.

Aceasta a asigurat că totul a fost o joacă nevinovată, iar cel mic nu este abuzat și nu a fost niciodată în pericol. Alți comentatori i-au luat apărarea:

„În ziua de astăzi, pare ciudat când frații comunică între ei prin vorbe și activități comune, nu prin mesaje pe telefon. Unii ar fi preferat ca cei trei copii să stea smirnă în fața televizorului, atent supravegheați de o bonă, dar aceștia se jucau împreună, iar mama lor s-a amuzat alături de ei. Priviți fotografiile: vedem o familie fericită, lucru atât de rar în zilele noastre.”

Altul a menționat:

„Este trist că mama lor a trebuit să dea atâtea eplicații în fața unor necunoscuți plini de ură. La naiba cu ei! Atâta timp cât tu știi cel mai bine care este adevărul, nu trebuie să te justifici în fața nimănui.”

Alte articole din: LIFESTYLE
Alte articole din: LIFESTYLE