L-au arestat, crezând că a furat dintr-un magazin. Când l-au percheziţionat însă, au avut un şoc

Tuesday, 12 January 2016, 11:13 Sursă: REALITATEA.NET

Un pensionar din Leicester, Marea Britanie, a trecut printr-o experienţă extrem de neplăcută din cauza unei boli.

Adaugă părerea ta

Glenn Williams are 67 de ani, iar în urmă cu mai multă vreme a fost diagnosticat cu cancer la intestine. Bărbatul a fost supus  unui tratament complex, apoi a fost supus unei intervenţii chirurgicale.

Totul a decurs bine, însă în urma operaţiei, Glenn a rămas cu o hernie care în timp a crescut, ajungând la dimensiunile unei mingi de fotbal. Umflătura devenea extrem de vizibilă mai ales ales când britanicul tuşea sau strănuta, scrie The Sun.

Această situaţie l-a pus deseori în situaţii jenante, una petrecându-se chiar recent. Glenn a fost arestat, după ce poliţiştii au crezut că a furat dintr-un magazin şi a ascuns produsele sub haine.  Când l-au percheziţionat, oamenii legii au avut un şoc.

În cele din urmă, britanicul a scăpat de această problemă, după ce medicii l-au operat din nou.

"Cel puţin, acum mă pot uita din nou în oglindă, fără să mi se pară că sunt respingător. Sunt în al nouălea cer acum că am un corp normal. Faptul că oamenii nu se mai holbează la mine este minunat. Sunt fericit că am scăpat de ea", a povestit Glenn.

Specialiştii au fost şi ei surprinşi de cazul bărbatului: "A fost cea mai mare hernie pe care am operat-o vreodată. În urmă cu ceva ani, fără tehnologia pe care o avem acum, ar fi fost inoperabilă", a declarat chirurgul Glenn Offer.
Alte articole din: Ultimele Stiri