Coronavirus - România: 19398 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Horoscop 7 mai. Mare atenție la deciziile luate astăzi, vă vor schimba viitorul

Thursday, 07 May 2020, 05:47 Sursă: Realitatea.NET

BERBEC
Aveți foarte multă treabă astăzi, dar vă mișcați repede și totul se termină mai devreme decât credeați.

TAUR
Astăzi o să aveți parte de multe activități intelectuale, ce vă vor ajuta să recâștigați respectul unor persoane care ajunseseră să vă considere cam neserioși.

GEMENI
Speranțele legate de noul proiect sunt puternice și vă simțiți siguri de ceea ce va urma. Această atitudine o să vă ajute mult pe viitor.

RAC
Ceea ce faceți astăzi o să vă influențeze viitorul, așa că fiți cu băgare de seamă și consultați-va cu cine trebuie înainte de a lua o decizie.

LEU
Comunicarea este esențială pentru voi astăzi. Cu o minte deschisă și limpede puteți rezolva cu succes toate evenimentele mai puțin plăcute din viața voastră.

FECIOARĂ

Ştiţi să cereţi ceea ce vreţi. Este o zi bună pentru ambiţiile personale. O să bifaţi o reuşită pe lista cu lucruri de făcut.

BALANȚĂ
Iesiţi puţin din zona de confort şi faceţi ceva ce nu aţi mai făcut până acum. Frica de nou îşi va spune cuvântul, dar toate se vor rezolva cu bine.

SCORPION
Urmează un eveniment important. Indiferent despre ce este vorba, trebuie să vă păstraţi calmul şi să fiţi atenţi pentru că aflaţi informaţii valoaroase.

SĂGETĂTOR
Un amic vă oferă o veste excelentă la prima oră și tot ce faceți astăzi o să aibă legătură cu acest lucru. Este posibil să fie legat de concediu.

CAPRICORN
Simțiți gustul victoriei și nu vreți să vă opriți aici. Vă bucurați foarte mult de ceva ce trebuia să se întâmple încă de acum câteva luni, dar mai bine mai târziu decât niciodată.

VĂRSĂTOR
Cheia fericirii voastre astăzi constă în petrecerea timpului cu partenerul de viață, așa că terminați cât mai repede activitățile de la job pentru a ajunge rapid acasă.

PEȘTI
Este o zi plină și stresantă, așa că nu planificați nimic în plus, pentru că sigur nu o să ajungeți să le rezolvați. Doar cu răbdare și calm vă asigurați că nu vă prinde miezul nopții la birou.

Alte articole din: LIFESTYLE
Adaugă părerea ta
Alte articole din: LIFESTYLE