Coronavirus - România: 116415 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Horoscop 12 august. O colaborare îți aduce bani frumoși. Șanse de reușită pe toate planurile

Tuesday, 11 August 2020, 16:19 Sursă: Realitatea.net

Berbec 

La serviciu, șefii și colegii îți apreciază ideile excelente. Ai toate șansele să iei decizii inspirate și să duci la bun sfârșit obligațiile asumate.

Taur

După-amiază, este posibil să mergi împreună cu persoana iubită într-o vizită la prieteni. Nu neglija odihna!

Gemeni

Vei intra în posesia unor bani la care nu te așteptai, dar care îți prind foarte bine. Începi să-ți organizezi finanțele.

Rac

Ai ocazia să faci o investiție importantă, care se va dovedi profitabilă mai curând decât te aștepți. Fii mai atent cu partenerul de viață!

Leu

Ar fi bine să dai dovadă de diplomație și să ții cont de părerile partenerului de viață. Nimeni nu te cunoaște mai bine.

Fecioară

Nu ai nicio clipă de răgaz, dar ești hotărât să termini tot ce ți-ai propus. Dacă profiți de această conjunctură favorabilă, ai numai de câștigat.

Balanță

Îți vei petrece seara în mijlocul familiei, făcând planuri de vacanță. Nu-ți face griji în ceea ce privește banii: îi vei obține în curând.

Scorpion

Ai idei foarte bune și poți să începi o activitate nouă la care te gândești de ceva timp. Vei primi aprecierea familiei.

Săgetător

Dimineața vei lua o decizie importantă, care se va dovedi inspirată. Dacă ți se propune o colaborare, nu sta pe gânduri! Poți câștiga bani frumoși.

Capricorn

Fii prudent și evită speculațiile financiare. Pur și simplu nu ai stofă de afacerist. Bazează-te doar pe salariu. 

Vărsător

Nu-ți descărca nervii pe prieteni sau pe membrii familiei. Ține cont de sfaturile unei persoane mai în vârstă.

Pești 

Ai șanse mari să te afirmi în afaceri și pe plan profesional. S-ar putea să fii nevoit să faci mai multe drumuri scurte și să te ocupi de o investiție.


Vezi mai multe


Alte articole din: LIFESTYLE
Alte articole din: LIFESTYLE