Coronavirus - România: 475362 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

eMAG – Ultimele ore de promoție uriașă pentru la resigilate. Cum să nu te păcălești cu resigilatele

Monday, 25 January 2016, 08:07 Sursă: REALITATEA.NET

eMAG – Lista completă cu produsele resigilate poate fi consultată AICI. 

În continuare, în cadrul articolului am alcătuit un mic ghid despre cum să alegi în cel mai simplu mod produsele resigilate fără să te păcălești și să cumperi exact ce îți dorești dar la preț foarte avantajos. În plus, am selectat 10 produse resigilate de la eMAG care ne-au atras atenția prin promoțiile senzaționale.

eMAG – Ghidul pentru alegerea unui produs resigilat

Cele mai accesibile produse resigilate de la eMAG sunt acum și mai accesibile deoarece beneficiază de reduceri foarte mari. Sunt ultimele ore de promoție așa că profitați din plin.

Trebuie să știți neaparat că resigilatele de pe site-ul eMAG se împart în patru categorii distincte:

1 Produse în stare perfectă, dar cu ambalaj original deschis

Mai exact, aceste produse de la eMAG sunt exact ca și cum ai fi comandat chiar tu un produs, dar după ce l-ai deschis ți-ai dat seama că nu este modelul pe care voiai să îl comanzi, așa că îl returnezi. Aceste produse cu ambalaj original deschis sunt resigilate și vândute de eMAG la un preț cu reducere.

2 Produse ca noi, cu ambalaj original deschis și deteriorat

Nu toată lumea deschide produsele în cel mai frumos mod. Astfel, unele dintre produsele noi și nefolosite care sunt returnate au ambalajul deteriorat. Pentru acest lucru eMAG oferă următorului cumpărător un discount chiar și mai mare.

3 Produse cu zgârieturi fine

Zgârieturile fine apar la orice produs după câteva zile, chiar și de la praf, fără să fie folosit. Dar funcționează impecabil. Pentru acele zgârieturi fine ale produselor returnate și resigilate eMAG vine cu reduceri foarte mari.

4 Produse Bulk

Aceste produse sunt fără ambalaj original sau o parte dintre accesorii, dar au și cele mai mari reduceri, evident. Accesoriile oricum le schimbi în funcție de nevoi și trenduri, așa că este o afacere excelentă achiziționarea de asemenea produse de la eMAG.

eMAG – Telefon Apple iPhone 6

Telefonul mobil Apple iPhone 6 nu cred că are nevoie de vreo prezentare. Telefonul este cel mai râvnit de fanii Apple, dar și de toți iubitorii de gadgeturi. Acest model resigilat are o reducere foarte mare de la eMAG și puteți consulta oferta AICI.

eMAG – Samsung Galaxy S6

Telefonul mobil Samsung Galaxy S6 este și el un telefon foarte căutat, modelul BLACK este cel mai elegant și mai potrivit la o ținută sobră. Telefonul resigilat, modelul cu memorie de 32 GB are o ofertă foarte avantajoasă de la eMAG pe care vă invităm să o studiați în detaliu AICI.

eMAG – Tabletă Vonino Primus QS

Vonino nu este neaparat un brand foarte renumit, însă tableta produsă de ei are un preț și o configurație foarte bune, iar produsul resigilat de la eMAG beneficiază de un discount chiar impresionant. Tableta are procesor Quad Core 19 de 1.6 Ghz, un display de 9.4 inch de tip IPS HD, 1 GB DDR3 și 16 GB memorie. Toate detaliile oferte sunt AICI.

eMAG – Tableta AllView

Tableta Allview Speed Quad are în dotate un procesor foarte bun Quad Core de 1.2 Ghz frecvență, display de 7 inch de tip LCD și memorie RAM de 512 MB. În plus, spațiu de stocare este de 8 GB și poate fi conectat la internet prin Wifi. Oferta de la eMAG poate fi consultată AICI.

eMAG – Laptop Acer Aspire

Vă prezentăm și un laptop foarte avantajos de la eMAG care este resigilat și beneficiază de discount. Acer Aspire are procesor Intel Core Dual Core cu frecvență de 1.6 Ghz pe o structură Braswell, display de 11.6 inch, 2 GB, 32 GB eMMc și placă video Intel HD Graphics. Oferta completă este AICI.

eMAG – Laptop 2 în 1 Allview

Brandul românesc Allview are și câteva modele de laptopuri foarte interesante. Acest model pe care îl prezentăm din oferta eMAG la resigilate este de tip 2 în 1, adică se poate transforma în tabletă, are touch screen și procesor Intel Atom Quad Core de 1.83 Ghz. Display-ul are 10.1 inch, 2 GB RAM și spațiu de stocare de 32GB. Prețul poate fi găsit AICI.

eMAG – Toshiba Satellite

Promoție de excepție pentru laptopul Toshiba Satellite care are un procesor Intel Celeron DUAL Core cu frecvență de 1.6 Ghz. Laptopul are 11.6 inch este ușor de transportat datorită dimensiunilor reduse și designului minimalist, are placă video Intel HD Graphics și vine cu sistemul de operare Microsoft Windows 10 preinstalat. Oferta poate fi găsită AICI.

eMAG – Televizor LED Smart Android 3D Philips

După cum îi spune și numele, Televizorul de la Philips folosește sistemul de operare Android și poate reda imagini 3D dar poate fi conectat și la internet. Diagonala sa este una generoasă de 123cm și folosește cea mai puternică rezoluție existentă pe piață în acest moment: 4k ultra hd. Prețul poate fi găsit AICI.

eMAG – Mașină de spălat rufe SLIM Hotpoint

Mașina de spălat rufe SLIM Hotpoint face parte din clasa energetică A+++ și este foarte economicoasă, e dotată cu display de tip LED, are 1200 RPM și o capacitate generoasă de încărcare a cuvei cu rufe murdare de 7kg. Prețul cu discount mare de la eMAG este AICI.

eMAG – Frigider Whirlpool

Frigiderul Whirlpool 6th Sense are un volum total de 450l, face parte din clasa energetică A+ și folosește funcția smart No Frost. La suprafață are un strat de inox, e dotat cu două uși și are înălțimea de 189.5cm. Prețul poate fi găsit AICI.


Citeste totul despre:


Alte articole din: LIFESTYLE
Alte articole din: LIFESTYLE