Coronavirus - România: 29620 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Afacere de succes. La 23 de ani şi-a deschis primul salon de înfrumuseţare mobil

Friday, 04 September 2015, 09:36 Sursă: REALITATEA.NET

Pasiunea ei pentru machiaj s-a manifestat foarte diferit faţă de majoritatea fetelor care se apucă de aşa ceva. Ica nu urmărea tutoriale, nu avea prea multe cunoştinţe în domeniu, nu cumpăra produse scumpe, dar îi plăcea să se machieze.
 
“Nu aveam niciodată mai mult de şase-şapte produse cosmetice şi totuși machiajele mele erau apreciate de colege și prietene care considerau că au două mâini stângi în comparaţie cu mine”, povesteşte Ica. A început să îşi machieze prietenele pentru evenimente şi, treptat, a înţeles că este făcută pentru asta şi s-a înscris la cursuri de specializare, scrie ziarulring.ro.

În vara lui 2014 a decis să îşi deschidă un salon. A găsit spaţiul necesar, l-a amenajat, dar în pragul deschiderii a realizat că nu este ceea ce îşi doreşte. “Simţeam că oamenii au aşteptări mari de la mine şi trebuie să vin cu ceva extraordinar sau altfel”. Apoi, sora Icăi i-a dat ideea-minune de a deschide un salon mobil. În iunie 2015 a achiţionat duba, pe care s-a străduit să o finiseze până pe 26 august, de ziua ei. “A fost foarte greu să le ascund clientelor mele ce pregătesc. Atunci când le spuneam că voi deschide un salon, prima întrebare era «Unde va fi»?”, ne-a povestit Ica.

Citeste totul despre:

Vezi mai multe


Alte articole din: LIFESTYLE
Alte articole din: LIFESTYLE