A crezut că i-a apărut un coş pe bărbie. După câteva luni, acest lucru avea să-i schimbe viaţa

Monday, 11 January 2016, 14:12, Sursă: REALITATEA.NET

O femeie din Australia a trăit un adevărat coşmar, după ce "coşul" care îi apăruse pe bărbie s-a dovedit a fi o tumoare canceroasă.

Adaugă părerea ta

Jodie Dominy are 41 de ani şi este mama a doi copii. Când pe bărbie i-a apărut un "coş", femeia a pus totul pe seama stresului. Cum mica umflătură nu a dispărut vreme îndelungată, australianca a decis să ceară opinia unui specialist.

"Doctorul mi-a explicat că totul poate fi îndepărtat din motive estetice, dar că nu este nicio problemă dacă decid să nu faca asta. Aşa că m-am hotărât să nu-mi bat capul degeaba", a povestit ea.

Odată cu trecerea timpului însă, "coşul" a început să crească din ce în ce mai mare şi să-i provoace dureri australiencei. A mers din nou la doctor, iar de data aceasta medicul a hotărât să îndepărteze chirurgical chistul, pentru ca apoi să-l trimită la laborator.

Veştile nu au fost bune. Jodie a aflat cu stupoare că banalul "coş" era, de fapt, o tumoare canceroasă, scrie Daily Mail. Mai grav, boala se extinsese către buze, obraji şi mandibulă.

A urmat, deci, o perioadă cumplită pentru pacientă: intervenţii chirurgicale şi tratamente chinuitoare, care au lăsat-o desfigurată.

Acum, Jodie este bine, dar va fi nevoită să facă mai multe operaţii de reconstrucţie facială.