Coronavirus - România: 19517 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Zodii care sunt condamnate la singurătate

Wednesday, 07 November 2018, 23:15 Sursă: REALITATEA.NET

CAPRICORN

Această zodie este caracterizată de încăpățânare și perseverență, însă nu doar atât. Capricornii sunt pretențioși, nu știu să se deschidă, sunt uneori prea reci și prea prețioși pentru că alt nativ, mai sensibil, să reziste mult timp lângă ei. Chiar dacă sunt iubiți pentru inteligență și spiritual umorului, Capricornii sunt ocoliți pentru felul în care se cred superiori.

LEU

Deși zodii puternice, și Leii sunt singuratici. Preferă anturaje în care sunt în centrul atenției, însă este dificil pentru un partener să satisfacă mereu orgoliul nemăsurat al Leilor. În plus, Leilor le place singurătatea. Dar nu aceea clasică, ci mai degrabă liniștea pe care o savureza lenevind la soare. Ca o pisică uriașă.

SCORPION

Una dintre zodiile de apă pentru care singurătatea are un înțeles diferit. Scorpionii sunt greu de înțeles, trăiesc uneori într-o lume de poveste, însă nu romantică, ci plină de fantezii sexuale. De aceea, uneori este greu să-și găsească un partener pe măsură, care să reușească să-i scoată din depresie, îndeplinindu-le visele erotice cele mai ascunse.


Citeste totul despre:


Alte articole din: Ultimele Stiri
Adaugă părerea ta
Alte articole din: Ultimele Stiri