Coronavirus - România: 111550 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Horoscop zilnic. 30 martie. Ce zodii ies în profit din prima zi a săptămânii

Monday, 30 March 2015, 07:49 Sursă: REALITATEA.NET

BERBEC

Marte, care este protectorul nativilor acestei zodii, va influența pozitiv atitudinea Berbecilor azi, transformând încăpățânarea în pragmatism. Astfel, probleme mai vechi se pot rezolva azi fără prea mari probleme.

TAUR

După câteva zile mai urâte, stelele sunt din nou de partea Taurilor. Aceștia prosperă azi în dragoste și în afaceri, însă doar dacă reușesc să își țină sub control nervii și să nu tragă concluzii pripite. Energia celor născuți sub acest semn este în creștere.

Horoscop zilnic 27 martie. Leii și Racii profită

GEMENI

Iritați, Gemenii plănuiesc de dimineață tot felul de schimbări în viața lor. Fie că e vorba de locul de muncă sau de adresa la care locuiesc, ei încearcă azi să pună bazele unei vieți noi. Riscurile uriașe îi fac să se îndoiască de decizii în jurul prânzului, iar spre seară au uitat deja totul despre ambițiile lor matinale.

RAC

Racii rezolvă toate problemele în cursul dimineţii. Vești bune și în ceea ce privește situația financiară, grav afectată în ultima vreme de micile delăsări ale celor născuți sub acest semn din horoscop. Atenţie la partener. Saturn afectat indică o indiscreţie sau chiar o trădare.

LEU

Zi bună și pentru Lei, care sunt plini de inițiative profitabile azi. Negociază cu succes, oferă soluții și au un spor incredibil la locul de muncă. Pot fi distrași de mici detalii, însă dacă își mențin concentrarea azi, Leii vor avea succes toată săptămâna.

FECIOARĂ

Fecioarele își concentrează atenția spre probleme notariale, precum moşteniri, asigurări, testamente, taxe şi impozite, însă nu uită să se și distreze, mici escapade fiind de multă vreme în mintea lor. Nativii acestei zodii traversează o perioadă confuză, nereușind să-și găsească deloc echilibrul.

.........

Promoţii la eMAG. Toate ofertele de astăzi sunt enumerate AICI.

.........

BALANȚĂ

Balanțele fac promisiuni pe care știu că nu le pot ține. Mai mult, banii pe care i-au făcut extrem de ușor în ultima vreme încep să se termine la fel de ușor. Aspectele planetelor favorizează pierderile, astfel că evitați marile investiții azi.

Horoscop zilnic 30 martie. Săgetătorii și Peștii sunt nervoși

SCORPION

Ziua hotărârilor importante pentru Scorpioni, care nu sunt însă azi n cea mai bună formă. Se simt storși de energie și lenți, iar starea lor de sănătate nu e tocmai ideală. Încearcă să amâne multe dintre chestiunile presante, însă reușesc doar pe jumătate. Spre seară, primesc vești care îi scot, surprinzător, din letargia de peste zi.

SĂGETĂTOR

Nervozitatea Săgetătorilor înainte de termenele limită este notorie. Chiar dacă în cele din urmă reușesc mereu să le îndeplinească, de fiecare dată o fac cu mare greutate. Obsedați de detalii, nativii acestei zodii vor încerca azi să-și mențină controlul, însă doar puțini vor reuși. Aceștia vor primi o ofertă foarte avantajoasă la sfârșitul zilei.

CAPRICORN

După ce a fost mai mult pe drumuri în weekend, Capricornul vrea stabilitate azi. Își face toate micile ritualuri cu sfințenie, atât acasă, cât și la locul de muncă, și pare abătut. O surpriză de proporții îi va lumina începutul de săptămână, însă trebuie să fie pe fază, pentru a nu rata momentul.

VĂRSĂTOR

Dragostea este singurul domeniu în care lucrurile merg bine pentru Vărsători, a căror carismă pare să fie la cote maxime în aceste zile. Atenți la detalii și la micile jocuri psihologice, cei născuți în această zodie încearcă să capitalizeze această nouă stare a lucrurilor și pe plan profesional.

PEȘTI

Un moment de cumpănă. Îngrijorați peste măsură de micile schimbări din viața lor, Peștii vor să se întoarcă din drumul în care porniseră cu atât de mult avânt. Primesc, însă, încurajări și scapă de emoții.


Citeste totul despre:


Alte articole din: Ultimele Stiri
Alte articole din: Ultimele Stiri