Coronavirus - România: 32079 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Horoscop 30 aprilie. O zi absolut fabulosă pentru o zodie

Thursday, 30 April 2020, 06:10 Sursă: Realitatea.NET

BERBEC
Aveți parte de o zi extraordinară. Relațiile sentimentale se îmbunătățesc, iar situația financiară se echilibrează, așa că aveți toate motivele să zâmbiți.

TAUR
Simțiți nevoia  sa vă relaxați, așa că vă ocupați de un vechi hobby. Indiferent care este acesta, vă va ajuta să vă deconectați și o să vă aducă zâmbetul pe buze.

GEMENI
Sunteți plini de elan și aveți inițiative inspirate. Puteți avea mari satisfacții pe plan profesional și intelectual, dacă dați dovadă de perseverență.

RAC
Cu prilejul unei călătorii în interes personal, s-ar putea să faceți cunoștință cu o persoană importantă care vă poate deveni partener de afaceri.

LEU
Viața de cuplu e liniștită încât nu doriți nimic altceva decât să stați în compania celui drag. Stați de vorbă pe îndelete cu persoană iubită și găsiți soluții şi explicații la tot ce vă deranjează pe amândoi.

FECIOARĂ

Aveți chef să faceți ceva nou. Poate o excursie de câteva zile să vă încărcați bateriile sau măcar o plimbare prin anumite părți ale orașului în care nu ați fost până acum.

BALANȚĂ
Vă urmați instinctul și o luați pe un alt drum față de cel la care se aștepta toată lumea. Este ceva neobișnuit pentru voi, dar se va dovedi a  fi decizia potrivită.

SCORPION
Astăzi o să aveți parte de o veste excelentă pe plan personal. Se va împlini ceva ce vă doreați de multă vreme.

SĂGETĂTOR
Ar fi bine să vă opriți din tumultul vieții cotidiene și să vă ganditii numai la realizările de până acum. Concluziile obținute astăzi vă vor ajuta să abordați altfel evenimentele importante din viața voastră.

CAPRICORN
Pe neașteptate se vor ivi călătorii pe distanțe scurte, fie în vizită la cei apropiați, fie pentru a rezolva chestiuni profesionale. Fiți prudenți la drum!

VĂRSĂTOR
Capitolul amoros vă dă bătăi de cap. Aveți nevoie de afecțiunea celor dragi și de gesturi tandre. Dar se pare că cei dragi vouă au cu totul alte treburi sau vă solicită numai pentru doleanțele lor personale.

PEȘTI
Astăzi, anumite dovezi de loialitate din partea unui prieten vor fi extrem de benefice pentru voi, deoarece se pare că ați trecut prin situații delicate în ultima vreme.

Alte articole din: Ultimele Stiri
Alte articole din: Ultimele Stiri