Coronavirus - România: 20290 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Horoscop 28 aprilie. Se lasă cu cerere în căsătorie. Momente unice!

Tuesday, 28 April 2020, 06:58 Sursă: Realitatea.NET

Horoscop zilnic 28 aprilie. Vor exista și nativi care vor avea o zi de sâmbătă mai puțin bună, vor sta în casă sau chiar vor apela la ajutorul medicului, din cauza stresului și altor probleme de sănătate. 

Berbec - Horoscop zilnic 28 aprilie

Berbecii sunt preocupați să facă planuri de petrecere în familie. Ei trebuie să se ocupe de toate detaliile că totul va ieși ca la carte și că vor mulțumi rudele. După ore în șir de lucru, reușiți să vă destineți și voi.

Taur - Horoscop zilnic 28 aprilie 
Vor suferi de o oboseală cruntă care le strică tot weekend-ul. În primul rând, luați ca prioritate sănătatea. Trebuie să știți că timpul liber de care dispuneți ar trebui să-l folosiți pentru odihnă, nu pentru curățenie sau treburi prin casă.


Gemeni - Horoscop zilnic 28 aprilie 
Să aibă mare grijă cu partenerul de viață, că ar putea să-i adreseze mai multe jigniri fără săși dea seama și e greu să repare ce distrug în momente de tensiune. Pe seară își vor găsi liniștea la o ieșire cu prietenii în club.


Rac - Horoscop zilnic 28 aprilie 

Atrag atenția asupra lor persoanelor de sex opus. Dacă aveți un soț/soție care are probleme cu gelozia aveți grijă să nu iasă cu scandal. Sunt șanse mai ales dacă ieșiți în oraș la o întâlnire în familie.

Leu - Horoscop zilnic 28 aprilie 

Pun accentul pe aspectul lor fizic. Vor petrece mult timp în fața oglinzii sau la salon, mai ales că au o întâlnire cu persoane cu mare putere de influență. Au și șanse să facă impresie bună.


Luna roz în Scorpion: Influența asupra zodiilor
Fecioară - Horoscop zilnic 28 aprilie 

Fecioarele sunt puse pe cumpărături. Nici nu mai au răbdarea să testeze, să țină cont de detalii. Mare atenție, că ați putea da greș, adică să cumpărați mai scump sau să cumpărați lucruri inutile.

Balanțele - Horoscop zilnic 28 aprilie 

Sunt foarte plictisite astăzi. Nu au chef de nimic. Primesc invitații de ieșit la grătar, la iarbă verde sau în club, însă refuză tot. Nimeni nu vă poate obliga să faceți ce nu vreți, însă ați putea rata ocazii importante, să cunoașteți persoane cu care ați putea lega o relație.

Scorpion - Horoscop zilnic 28 aprilie 

Au o zi de sâmbătă intensă și o energie pe care o vor consuma începând cu sala de gimnastică, apoi ajung acasă unde provoacă familia la curățenie și alte activități în gospodărie. Mare atenție, pe seară la stres!

Săgetător - Horoscop zilnic 28 aprilie 

Se vor bucura de o zi frumoasă petrecută în cuplu. Cineva se va ocupa de o întâlnire romantică la o cafenea sau restaurant. Persoana iubită vă va impresiona printr-un meniu inedit.

Capricorn - Horoscop zilnic 28 aprilie 

Capriconul primește astăzi o cerere în căsătorie sau își vor consolida relația. Sunt ceva momente tensionate pe dimineață, însă după-amiază vor avea parte de o zi de neuitat.

Vărsător - Horoscop zilnic 28 aprilie 

Sunteți un om de bază în familie și în special la gătit. Prietenii se vor baza pe voi că veți duce la bun sfârșit pregătirile pentru petrecere.

Pești - Horoscop zilnic 28 aprilie 

Vor avea discuții în contadictoriu cu partenerul. Ei nu vor reuși să se facă înțeleși și de aici încep probleme. Nu reușiți să comunicați. Seara va fi cel mai bun moment să reveniți la liniște în familie.

Alte articole din: Ultimele Stiri
Adaugă părerea ta
Alte articole din: Ultimele Stiri