Coronavirus - România: 703776 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

HOROSCOP 2018: Previziunile astrale complete pentru fiecare zodie în parte. Ne aşteaptă un an...

Saturday, 25 November 2017, 13:13 Sursă: REALITATEA.NET

Horoscop 2018 Berbec

Anul 2018 pare să fie pentru Berbeci un an al marilor ambiții profesionale, dacă ținem cont că Saturn tranzitează casa carierei Berbecului, împreună cu Pluton.

Pare să fie și un an al reconsiderărilor în plan personal și relațional, dacă privim la faptul că Mercur își desfășoară primul "tur" al retrogradării chiar în Berbec (23 martie - 15 aprilie 2018), iar Venus, stăpâna parteneriatelor Berbecului, retrogradează în ultimul trimestru al anului în casa VIII (casa intimității) și în casa VII (a parteneriatelor).

Marte, guvernatorul Berbecului, retrogradează în 2018 în lunile toride de vară, îndemnându-i pe Berbeci la revizuirea proiectelor de viitor și a direcției în care se îndreaptă cariera lor. Mulți Berbeci ar putea avea de făcut alegeri foarte interesante.

Nevoia crescută de securitate și de confort te poate împinge să faci schimbări în mediul în care trăiești sau să începi un proiect de renovare ori de reparații. S-ar putea chiar să fii tentat să te muți în casă nouă.

De asemenea, autoanaliza ar putea să te conducă la conștientizarea unor adevăruri despre tine însuți, iar acceptarea lor determină schimbări cu efecte pe termen lung, atât în plan personal, cât și profesional.

Se recomandă însă prudență și atenție deosebită, pentru că riști să te lași purtat de visuri, promisiuni și speranțe deșarte, mai ales în perioadele 18 mai - 2 iunie și 11-26 august, când Jupiter formează un trigon cu Neptun. Ai putea folosi constructiv energia acestui trigon punându-ți în ordine sistemul de valori, acordându-l și la dimensiunea spirituală a existenței, nu doar la cea materială.

La sfârșitul anului, în noiembrie 2018, Jupiter intră în propriul domiciliu, în casa IX a Berbecului. Astfel, Berbecii sunt invitați să își lărgească orizontul cunoașterii, să studieze, să călătorească, să își îmbogățească filosofia de viață. Contactul cu alte culturi te-ar putea ajuta mult în acest sens.

Se recomandă prudență și în perioada 17 noiembrie - 1 decembrie 2018, când Mercur tranzitează retrograd casa IX a Berbecului și îți poate încurca drumurile, contractele, materialele scrise de orice fel și chiar propria logică.

Pe de altă parte, poți să profiți de acest interval dacă ai examene restante. De asemenea, în această perioadă poți să revezi și să corectezi materiale scrise, să reeditezi, să recitești, să recapitulezi.

Horoscop 2018 Taur

Pentru Tauri, temele principale ale anului 2018 sunt înnoirea personală, revizuirea convingerilor după care își conduc existența, eliberarea de trecut și de tipare nefuncționale, regăsirea autenticității.

În primele 5 luni și jumătate ale anului, cât timp Uranus își încheie tranzitul prin casa XII, ești predispus la agitație fără un obiect precis sau fără o cauză precisă, poți izbucni relativ ușor sau tinzi să te lași angrenat în situații conflictuale pentru a-ți consuma energia interioară excedentară. Cel mai bine ar fi să folosești această energie pentru a decide ce schimbări dorești să faci în viața ta din momentul în care Uranus va intra în zodia ta.

Cei din jur ar putea fi surprinși de dorința ta subită de a ieși din rutină și de a încerca ceva cu totul nou, progresist, de pornirea de a-ți regândi calea după o formulă originală și care te reprezintă mai bine.

Această atitudine nouă se reflectă și în relațiile parteneriale. Dacă în ultimii ani ai trăit după directivele perechii de viață sau te-ai lăsat dominat de un partener de afaceri, în 2018 poți să redresezi situația.

Acum este cel mai bun moment să îți reiei și să îți duci la bun sfârșit studiile superioare, să îți revizuiești și să îți consolidezi filosofia de viață, să depui efort pentru a-ți împlini visurile.

Anul 2018 este un an bun pentru dizertații, pentru a concepe o lucrare de diplomă ori un proiect publicistic, pentru a susține examene importante, pentru a ține cursuri. Este anul ideilor inovatoare, al noilor metode de lucru.

În 2017 te avantajează călătoriile de afaceri sau în interes profesional ori academic, și mai puțin cele de dragul relaxării. Ai putea îmbina însă plăcerea cu datoria, aventurându-te acolo unde nu ai îndrăznit până acum. Este vremea să acționezi, să ai curajul să ieși din zona ta de confort fizic, emoțional sau intelectual.

Înainte de a trece la mari revoluții personale, Taurii vor fi puși însă în situația de a-și testa în practică toate concepțiile și convingerile dobândite de-a lungul anilor. Este necesar să te asiguri că ești pregătit pentru tot ceea ce vrei să inovezi, să construiești sau să schimbi.

Cum este de așteptat de la un conservator ca tine, doritor de siguranță și stabilitate, în 2018 te poți confrunta și cu perioade de îndoieli în ceea ce privește drumul în viață, specializarea academică aleasă ori o deplasare în străinătate, sau chiar propria viziune asupra vieții și lumii în general.

Îndoielile Taurilor se pot accentua în perioada în care Saturn retrogradează, adică 18 aprilie - 6 septembrie 2018, dar și în perioada 27 iunie - 27 august, când Marte retrogradează prin casa carierei Taurului și apoi prin casa marilor speranțe.

Atunci când simți că nu știi ce cale să alegi, amintește-ți că în 2018 este bine să experimentezi idei noi, să explorezi teritorii noi în orice domeniu, să cauți să te adaptezi, să încerci să schimbi, să nu te limitezi la cărările bătătorite.

În plan relațional, 2018 poate fi pentru Tauri un an cum nu au mai avut de multă vreme: un an de armonie, favorabil oricăror demersuri ce țin de viața în doi, dar și oricăror asocieri, colaborări sau parteneriate de afaceri. Chiar și cele mai încâlcite situații se pot clarifica, atât timp cât știi ce vrei și refuzi să te complaci în situații comode pe termen scurt dar dăunătoare pe termen lung.

Horoscop 2018 Gemeni

Pentru cei mai mulți Gemeni, îndatoririle financiare și profesionale tind să țină capul de afiș în 2018 dar, dacă ești dispus să te implici și să faci ceea ce trebuie, poți realiza foarte multe. Cu tenacitate și muncă susținută, ai putea să-ți vezi împlinit un ideal legat de carieră și să ai parte de o îmbunătățire a statutului social și/sau a reputației profesionale.

Viața socială a Gemenilor rămâne animată până la 15 mai 2018, când Uranus părăsește casa XI (a amicilor și a planurilor de viitor, a proiectelor de grup și a beneficiilor obținute de pe urma profesiei). Uranus, supranumit "Marele Revoluționar", intră în casa XII a Gemenilor, iar tranzitul său prin acest misterios sector de horoscop durează până la 6 noiembrie, pentru a reîncepe apoi la 6 martie 2019.

Dacă îți faci un bilanț, s-ar putea să îți dai seama că ai avut multe de învățat de la cei de lângă tine. Nu este exclus să constați că situația s-a schimbat destul de mult în ultimii ani și că unele dintre convingerile tale nu prea mai sunt de actualitate.

Odată cu intrarea lui Uranus în casa XII, pentru Gemeni se deschide o perioadă de 7 ani în care au tot timpul să își reconsidere filosofia de viață, analizând încercările prin care au trecut și constatând care dintre ele s-au dovedit fructuoase.

În 2018 se pot activa sau accentua teme legate de intimitate, de fidelitate, de încredere reciprocă. Există mari șanse să găsești soluții dintre cele mai bune și să le pui în practică.

Retrogradarea planetei Venus atinge în toamna anului 2018 și casa iubirii Gemenilor, îndemnând la o revizuire atentă a modului în care înțelegi să-ți dăruiești afecțiunea.

Aspectul armonios dintre Jupiter (în tranzit prin casa muncii Gemenilor) și Neptun (în tranzit prin casa carierei și a statutului social) prevestește un an în care marile idealuri socio-profesionale ale Gemenilor par să fie mult mai ușor de atins decât în anii precedenți.

Ca în fiecare an, e bine să fii precaut în perioadele în care Mercur, stăpânul Gemenilor, se găsește în mers aparent retrograd: 23 martie - 15 aprilie, 26 iulie - 19 august, 17 noiembrie - 6 decembrie.

Horoscop 2018 Rac

În 2018, în centrul atenției Racilor se află chestiunile legate de viața sentimentală, copii, creativitate, parteneriate, prietenie, precum și de revizuirea proiectelor de viitor.

Tensiunile familiale care probabil că ți-au tulburat anul precedent se risipesc ca norii după furtună. Tranzitul lui Jupiter prin casa V a Racului promite o abordare mai optimistă a chestiunilor ce țin de casă și de familie, inclusiv o îmbunătățire a bugetului. Așadar, se creează condițiile necesare pentru rezolvarea unor conflicte mai vechi, pentru eliberarea de resentimente și emoții negative.

Și relațiile cu copiii, dacă ai, sunt mult mai armonioase în 2018 și reușești să îi călăuzești cu mai multă ușurință pe drumul cel bun. S-ar putea chiar să vă și distrați împreună, îmbinând responsabilitățile și îndeplinirea unor sarcini cu jocul și buna dispoziție.

Este momentul să te lași purtat de această pasă tinerească și să te apuci de un sport, să faci mai multă mișcare, să îți îmbunătățești forma fizică. În scurt timp, s-ar putea să observi că te simți mai bine nu doar din punct de vedere fizic, ci și psihic, iar stresul nu se mai acumulează în doze dăunătoare.

În 2018 sunt avantajați Racii care vor să aibă copii, iar acest lucru le poate schimba radical în bine dinamica relației. De asemenea, cresc șansele Racilor care își caută pereche sau care doresc să își oficializeze relația – dar li se recomandă prudență, pentru că au tendința să își idealizeze potențialii parteneri.

Pe parcursul anului 2018 nu lipsesc incidentele sau dubiile, dacă ținem cont de retrogradarea planetei Marte, care are loc în lunile de vară în casele relaționale ale Racilor. Dar nici retrogradarea lui Venus prin casa iubirii, în toamnă, nu este de trecut cu vederea.

Horoscop 2018 Leu

Pentru Lei, anul 2018 se anunță aglomerat, plin de îndatoriri și obligații, dar eforturile le vor fi răsplătite cu vârf și îndesat în a doua jumătate a anului. Este anul în care mulți Lei au posibilitatea să își regăsească legăturile cu locurile natale, cu rădăcinile și cu familia, sau să își consolideze competența profesională și să acumuleze experiență prețioasă.

Până în noiembrie 2018, Leii beneficiază de tranzitul lui Jupiter, Marele Benefic, prin casa IV (casa familiei, a căminului, a bunurilor de folosință îndelungată, dar și a inconștientului și a fundațiilor psihice). Prin urmare, se poate spune că în 2018 dispui de resursele interioare necesare pentru a face față angajamentelor și responsabilităților asumate sau impuse, dar și schimbărilor relativ bruște care se prefigurează în plan profesional sau în ceea ce privește statutul matrimonial.

Familia, copiii și dobândirea și/sau amenajarea propriei locuințe pot contribui la consolidarea siguranței tale emoționale și constituie oaza ta de relaxare și de reîncărcare a bateriilor după agitația din plan profesional. Tot în acest scop te-ar putea ajuta un hobby pe care să-l poți practica acasă sau împreună cu cei dragi.

Dacă adăugăm la toate acestea și faptul că Nodul Nord tranzitează zodia Leului până în noiembrie, se poate spune că în 2018 poți să te (re)descoperi, să înțelegi mai bine cine ești, care îți sunt talentele și limitele personale, în ce măsură depinzi de alții, sau dacă ești un adevărat lider pozitiv, puternic și generos.

Ar putea fi dificil să nu le pari celorlalți egocentric sau egoist, fiindcă una dintre principalele dificultăți ale anului 2018 este să decizi ce contează mai mult pentru tine și care îți sunt obiectivele prioritare, de suflet, fără să-i rănești pe cei dragi. Dar ai șanse mari să îi atragi de partea ta.

În 2018 poți răsturna și munții dacă îți pui la lucru inteligența, creativitatea și perseverența. Este vreme să abordezi tot ceea ce ți s-a părut până acum prea dificil, indiferent dacă este vorba despre profesie sau despre organizarea vieții zilnice în cele mai mici amănunte. Sfaturile unor persoane mai în vârstă ar putea să te ajute să înțelegi lucrurile într-un mod mai matur și mai realist.

Din punct de vedere financiar, anul 2018 poate fi deosebit de profitabil dacă reușești să îți păstrezi simțul măsurii și realismul. Primele luni ale anului sunt bune pentru gestionarea bugetelor comune, pentru investiții mari și plasamente financiare, iar lunile de vară pot veni cu mai multe lichidități și cu venituri mai mari decât sperai.

În plan sentimental, lucrurile pot lua o întorsătură pozitivă, deși nu sunt excluse mici neînțelegeri sau ciocniri de orgolii. Dar toate acestea pot trece fără să lase urme adânci și, dacă sunt gestionate cu înțelepciune, ar putea deveni chiar constructive. Ar fi bine, însă, să îți dozezi sinceritatea cu mai multă grijă și diplomație, pentru că poate produce efecte nedorite în cuplurile care nu merg foarte bine.

Horoscop 2018 Fecioară

Anul 2018 ar putea aduce Fecioarelor schimbări spectaculoase în ceea ce priveste concepțiile și principiile de viață, precum și o schimbare de perspectivă în plan profesional și în viața de zi cu zi.

Soarele natal al Fecioarelor este bine susținut în 2018 de Uranus, care intră în Taur la 15 mai, dar și de tranzitele lui Saturn și Pluton în casa V. Prin urmare, creativitatea și dorința de a-ți extinde orizontul cunoașterii te pot pune într-o lumină nouă. Ai șanse să schimbi locul de muncă, dacă acesta nu te satisface sau nu ți se potrivește, ori ai putea să îți găsești de lucru pe neașteptate, dacă încă mai cauți un loc de muncă.

2018 este anul ideilor îndrăznețe, dar la fel de practice ca de obicei, poate chiar anul concretizării neașteptate a unor proiecte academice ori a unor colaborări cu străinătatea. Contactul cu alte culturi îți este favorabil pe tot parcursul anului.

Acum ai posibilitatea să îți demonstrezi concret talentele, dar și să înveți lucruri noi atât la nivel teoretic, cât și practic. Acum poți să faci cursuri de perfecționare sau de învățământ superior, pentru a-ți îmbunătăți șansele de a găsi un loc de muncă pe măsura aspirațiilor tale. Sau poți să optezi pentru o afacere proprie pornind de la un hobby ori de la o pasiune mai veche.

Fecioarelor li se recomandă însă multă responsabilitate și maturitate în gestionarea relațiilor cu copiii (dacă este cazul), în ceea ce privește relațiile amoroase, distracțiile și speculațiile financiare. Eastrolog.ro te sfătuiește să fii atent la tendința de a lua totul prea în serios, cu riscul de a tensiona relațiile cu cei din jur. Este vremea să privești cu încredere spre viitor și să accepți schimbarea, chiar dacă ai impresia că viața ta a devenit din ce în ce mai imprevizibilă.

În ceea ce privește iubirea, în 2018 este posibil să treci de la idealism extrem la un realism la fel de dur. Pe de altă parte, 2018 ar putea să îți aducă o relație sentimentală nouă și incitantă.

Horoscop 2018 Balanță

Anul 2018 poate reprezenta pentru Balanțe un prilej de reîntâlnire cu trecutul, o perioadă de explorare a rădăcinilor și de înțelegere a impactului pe care l-au avut anii copilăriei și învățăturile părintești asupra devenirii ca adult.

Prezența lui Saturn alături de Pluton în casa IV a Balanței (casa familiei și a căminului, dar și a inconștientului) sugerează că în 2018 este posibil să te simți împovărat de responsabiltățile familiale sau, poate, de o serie de lucrări de reparații, de renovare ori de consolidare a locuinței. Dacă dorești să te muți, te avantajează să achiziționezi o locuință mai veche pe care să o renovezi și să o amenajezi după propriul gust. Desigur, toate acestea necesită efort, timp și creativitate și pot să cauzeze dezechilibre în plan profesional.

Pentru multe Balanțe, 2018 poate constitui o perioadă importantă în procesul de maturizare afectivă și de desprindere de casa părintească. Pentru alte Balanțe, acest an ar putea aduce responsabilități suplimentare legate, poate, de un părinte cu probleme de sănătate sau aflat la nevoie.

Poți folosi constructiv influența tranzitelor lui Saturn și Pluton în casa IV pentru repliere interioară, dar și pentru reformularea țelurilor profesionale, eventual pentru a face o schimbare de direcție în domeniul în care muncești sau înveți. Este vremea să încerci să depășești prejudecățile dobândite de la părinți și din mediul în care ai copilărit, pentru că acestea îți pot limita perspectiva asupra vieții și chiar posibilitățile de evoluție.

Este vremea să privești cu încredere spre viitor și să nu te izolezi. Ar fi bine să te implici în proiecte de grup, să te integrezi în colectivități care te reprezintă și care îți împărtășesc viziunea. Cu Nodul Nord în tranzit prin casa proiectelor de viitor, a grupurilor și a beneficiilor obținute prin intermediul carierei, anul 2018 este potrivit pentru a-ți urma țelurile pe termen lung cu ajutorul celor asemeni ție, dar și dăruind, la rândul tău, tot ce ai mai bun. Te pot avantaja, în acest context, activitățile umanitare și implicarea în proiecte cu caracter social.

Relațiile Balanțelor cu copiii pot trece de la o extremă la cealaltă, mai ales în cazurile în care concepțiile despre viață încep să fie din ce în ce mai diferite. Este indicat să adopți o atitudine cât mai relaxată, să nu te enervezi și să nu încerci să îți impui punctul de vedere.

Dacă nu ai copii, dar ți-ai dori, în 2018 planificarea nu este simplă și se recomandă mare atenție la starea de sănătate. Dacă nu vrei (încă) să (mai) ai copii, ar fi bine să acorzi mai multă atenție metodelor contraceptive, pentru că există riscul ca o sarcină neplanificată să îți dea peste cap socotelile.

Din punct de vedere profesional, 2018 nu pare să aducă nimic spectaculos în viața Balanțelor. În schimb, ai posibilitatea să îți conturezi o viziune realistă în ceea ce privește direcția pe care vrei să o urmezi în carieră și în viață, în general. Nu este anul acțiunilor la scară mare, ci mai degrabă al consolidărilor, al planificărilor pe termen lung, al structurării unor etape clare de acțiune pe mai departe.

Horoscop 2018 Scorpion

2018 este pentru Scorpioni un an cu potențial mare de progres și chiar de redresare profesională și financiară. Tenacitatea și abilitatea de strateg care te caracterizeaza, te pot conduce spre succes și este momentul să îți pui în practică ideile și cunoștințele acumulate în anii precedenți.

Până la 8 noiembrie 2018, tranzitul lui Jupiter, Marele Benefic, prin casa I a Scorpionului îți aduce oportunități de dezvoltare și afirmare personală. Jupiter formează în acest an aspecte armonioase cu Pluton, stăpânul Scorpionului, și cu Neptun, sprijinindu-te să-ți concretizezi cele mai înalte aspirații și idealuri. Creativitatea, talentele și concepțiile contribuie în mod decisiv la impresia pe care o faci celor cu care interacționezi și contează ori de câte ori apare o miză profesională, financiară sau chiar romantică.

Mulți Scorpioni pot descoperi în 2018 că le stă în putere să își îmbunătățească situația și să facă schimbări în mediul în care muncesc și trăiesc. Te poți afirma cu mai multă ușurință, îți poți demonstra valoarea la locul de muncă, emani încredere și optimism.

Se recomandă atenție la tendința de a te supraevalua și de a exagera în promovarea competențelor pe care le deții. Atunci când simți că totul îți merge din plin, eastrolog.ro îți recomandă să nu te lași dominat de entuziasm și să îți ții în frâu tendința de a-ți propune să faci mai mult decât te țin puterile.

Horoscop 2018 Săgetător

Jupiter, stăpânul Săgetătorului, petrece aproape tot anul 2018 în casa XII, o casă a izolării, a acțiunilor din spatele scenei, dar și a vindecării, a subconștientului, a comorilor nedescoperite în sine. Din fericire, în 2018 Jupiter nu mai este implicat în aspecte tensionate cu planetele grele. Dimpotrivă, se armonizează cu Pluton și cu Neptun, favorizând astfel dezvoltarea personală, autocunoașterea, autoanaliza și ajutându-i pe Săgetători să se desprindă de trecutul care nu îi mai reprezintă. Săgetătorii au acum posibilitatea să tragă învățăminte din tot ceea ce au trăit în ultimii 12 ani.

Se poate ca mulți Săgetători să treacă adesea prin momente de melancolie sau să simtă nevoia de a evita activități pe care de obicei le adorau. Perioadele de solitudine conduc la reconectarea cu sine și deschid calea spre vindecare și iertare. Prin urmare, în 2018 ai posibilitatea să stingi conflicte mai vechi de familie. De asemenea, poți să te eliberezi de un secret care te apasă ori să descoperi în tine resurse neașteptate de energie, atât la nivel intelectual, dar mai ales la nivel emoțional.

După stresul anilor anteriori, după toate dificultățile și răsturnările de situație, Săgetătorii au posibilitatea să profite de energia anului 2018 pentru a-și găsi echilibrul și liniștea sufletească și pentru a-și recăpăta optimismul care îi caracterizează.

Ai nevoie de această revigorare, pentru că 2018 aduce și dificultăți. Prezența lui Saturn, alături de Pluton, în casa banilor munciți și a resurselor personale sugerează că pentru a-ți câștiga existența trebuie să muncești din greu și să îți gestionezi cu grijă veniturile. Lecțiile legate de cumpătare nu lipsesc nici ele și au rolul de a te ajuta să dobândești o anumită maturitate în gestionarea resurselor financiare.

Din punct de vedere sentimental, 2018 te găsește într-o pasă romantică, poate chiar visătoare. Primele cinci luni ale anului sunt mai favorabile celibatarilor, celor care doresc să inițieze o relație cu o persoană de care sunt atrași sau celor care doresc să schimbe ceva în viața lor sentimentală.

Horoscop 2018 Capricorn

Capricornii beneficiază în 2018 de prezența lui Saturn chiar în zodia lor, unde Marele Benefic se simte în largul lui, fiindcă se află în Domiciliu. Acest tranzit îi ajută pe Capricorni să conștientizeze mai mult ca oricând că totul depinde de ei, că succesul și eșecul sunt consecința directă a ceea ce fac și desfac singuri.

În acest context astral, crește capacitatea Capricornilor de a construi, de a consolida, de a-și îndeplini obiectivele pe termen lung.

Dacă reziști tendinței de a te demoraliza periodic și de a fi pesimist, anul 2018 se anunță deosebit de favorabil pentru (re)dobândirea puterii și a autorității personale, dar și pentru depășirea obstacolelor care te înspăimântau până acum.

2018 este anul în care îți poți demonstra capacitatea organizatorică și competența, poți dovedi că ești o autoritate în domeniul tău de activitate sau că ești un om de nădejde, capabil să își asume și să respecte angajamente față de sine și față de ceilalți.

Este vremea să te ocupi de proiecte personale restante, să lucrezi la imagine, dar fără să devii refractar la ideile și opiniile celor din jur, intolerant sau inflexibil.

Aspectul armonios pe care Jupiter îl formează cu Neptun anunță posibile beneficii din activități care au legătură cu educația, comunicarea, transporturile, comerțul. Pe de altă parte, este posibil să ai tendința de a-ți face iluzii în ceea ce privește viitorul unei afaceri ce implică unul dintre aceste sectoare.

Cu Saturn și Pluton situați chiar în Capricorn, în 2018 ai ocazia să înțelegi ce schimbări radicale ai de făcut pentru a deveni mai competent, mai performant, mai rezistent în fața dificultăților, mai capabil să îți atingi obiectivele ambițioase.

După 15 mai 2018, Uranus tranzitează casa iubirii, a creativității, a copiilor, a distracției și a speculațiilor financiare. Acest tranzit poate aduce Capricornilor o înviorare a vieții amoroase sau un sprijin financiar sporit din partea familiei. Te poți aștepta la noutăți, surprize și răsturnări de situații, dar este indicat să eviți speculațiile financiare la scară mare sau cheltuielile exagerate pentru a impresiona o persoană de sex opus.

Horoscop 2018 Vărsător

Neclaritățile și dificultățile profesionale ale anilor trecuți se risipesc în 2018, lăsând loc creșterii, dezvoltării și consolidării unui viitor de succes. În schimb, Vărsătorii se pot confrunta cu o serie de dileme personale care îi împing spre un bilanț amănunțit.

Cu Saturn, alături de Pluton, în tranzit prin casa izolării, a vindecării, a inamicilor secreți, dar și a subconștientului, Vărsătorii au acum posibilitatea să conștientizeze și să depășească o serie de limitări interioare.

În primă fază, mai ales la începutul lui 2018, unii Vărsători ar putea resimți un sentiment de neputință și dorința de a se retrage, de a se izola pentru recalibrare și reîncărcarea bateriilor. Este chiar recomandat ca în 2018 să îți organizezi în așa fel activitatea încât să ai timp pentru odihnă, relaxare, meditație și orice alte practici care te-ar putea (re)pune în contact cu tine însuți/însăți. Apoi urmează o etapă de (re)consolidare interioară.

Există însă și o serie de Vărsători care se simt în 2018 mai puternici și mai stăpâni pe sine ca niciodată și care nu mai au nevoie de confirmări din exterior, demonstrând că s-au maturizat. Aici însă se recomandă multă atenție, pentru că nodurile lunare traversează în 2018 axa relațională a Vărsătorului. Mai precis, Nodul Nord traversează casa VII, a parteneriatelor. Acest lucru înseamnă că trebuie să înveți să faci loc și celorlalți în viața ta, să (re)descoperi valoarea parteneriatelor sau a vieții de cuplu și să ai grijă să nu fii egoist, egocentric.

Primele cinci luni ale anului 2018 pot fi animate de discuții, negocieri, cursuri și deplasări scurte, iar stimularea mentală este deosebită. Toate acestea te pot ajuta să îți îmbunătățești abilitățile practice și îți oferă șansa de a-ți face cunoscute opiniile.

Dacă ți-ai propus să revoluționezi ceva în viața personală, în 2018 este chiar recomandat să începi procesul de schimbare.

Horoscop 2018 Pești

Anul 2018 ar putea funcționa pentru Pești pe principiul ”schimbi locul, schimbi norocul”, dar într-o variantă modificată: ”schimbi mentalitățile, schimbi norocul”.

În 2018 Peștilor li se recomandă să se orienteze spre autocunoaștere și dezvoltare personală, spre aprofundarea studiilor, eventual spre reluarea studiilor abandonate în anii anteriori, pentru a-și spori șansele de realizare socio-profesională.

Nu este niciodată prea târziu pentru a-ți cultiva intelectul sau pentru a ajunge să te înțelegi mai bine din punct de vedere emoțional, dacă ținem cont că Jupiter se găsește în Scorpion, un semn de Apă, al abisurilor sufletești și al emoțiilor extreme.

Aspectul armonios dintre Jupiter, guvernatorul tradițional al Peștilor, și Neptun, stăpânul modern al zodiei, favorizează reconectarea la cele mai înalte idealuri personale, spirituale și profesionale și promite o viziune mai optimistă asupra lumii dar, pe de altă parte, predispune la idealism exagerat și la dogmatism. Ar fi bine să pornești de la premisa că ești încă pe calea descoperirii de sine și că nu deții adevărul absolut, ci poate doar unele adevăruri personale.

Atenție: nevoia de a găsi un maestru sau o cale spirituală proprie te poate transforma în ținta ușoară a unor șarlatani!

Există și Pești care în 2018 pot ajunge la o stare de echilibru și mulțumire sufletească, stare pe care o pot transmite apoi și celor din jur prin intermediul unor seminare, workshop-uri, cursuri etc. De asemenea, unii Pești pot să își descopere misiunea spirituală sau să facă pace cu ei înșiși, trăgând învățăminte din viața de zi cu zi.

Din punct de vedere financiar, în 2018 ai posibilitatea să-ți stabilizezi veniturile, mai ales după 15 mai, când Uranus părăsește casa banilor Peștilor și trece în casa III, o casă a intelectului, a comunicării, a învățării, a deplasărilor scurte și a relațiilor cu rudele, cu vecinii și cu mediul în care muncești și trăiești.

În 2018 este posibil să iasă la lumină o problemă de sănătate, poate o sensibilitate a sistemului nervos, iar rudele și prietenii ar putea insista să mergi la medic, în ciuda protestelor tale. Ar fi bine să te lași ghidat de cei mai raționali și, poate, cu mai multă experiență în domeniu, mai ales în august și septembrie.

Mai multe informaţii despre Horoscopul pentru 2018 găseşti AICI


Citeste totul despre:


Alte articole din: Ultimele Stiri
Alte articole din: Ultimele Stiri