Coronavirus - România: 19398 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Horoscop 18 mai. Zodia care are cel mai mult de suferit. Nimeni nu-i va fi alături. Pierde tot!

Sunday, 17 May 2020, 23:34 Sursă: Realitatea.NET

BERBEC

E o perioadă bună pentru un nou început. Faceţi tot ce vă stă în putere să vă îmbunătăţiţi situaţia, mai ales cea financiară, iar toate se îndreaptă într-o direcţie bună.

TAUR

Ziua buna se cunoaşte încă de la primele ore. Primiţi un telefon de la o persoană cu o funcţie mai mare şi ceea ce vă spune o să vă dea o stare de bine.

GEMENI

Urmează un eveniment important. Indiferent despre ce este vorba, trebuie să vă păstraţi calmul şi să fiţi atenţi pentru că aflaţi informaţii valoaroase.

RAC

Aveţi nevoie de puţin timp doar pentru voi, să vă relaxaţi şi să vă încărcaţi bateriile. Este cazul să faceţi asta înainte să vă epuizaţi, scrie bucurestifm.ro.

LEU

Aveti parte de o zi plina de provocari ce va dau posibilitatea sa va aratati calitatile. Seara aduce bucurie si relaxare alaturi de cei dragi.

FECIOARĂ

Această zi este un adevarat cadou pentru voi. Primiţi veşti bune din toate părţile, iar atmosfera de la serviciu nici că se putea să fie mai bună.

BALANŢĂ

Aveţi multă energie, aşa că astăzi vă adunaţi prietenii şi organizaţi o ieşire , poate prin parc, să faceţi puţină mişcare.

SCORPION

Astazi dati dovada de maturitate la locul de munca. Vi se propune ceva si dupa o gura de aer proaspat va apucati de treaba spre multumirea sefilor.

SĂGETATOR

Ziua vă gaseşte cu gândul la vacanţă. Sunteţi optimişti şi vă faceţi planuri mari pentru viitorul vostru.

CAPRICORN

Vă aşteptaţi la multe din partea persoanei iubite, dar ceea ce o să facă pentru voi o să vă lase fără cuvinte. Toată ziua o sa fiţi înconjuraţi de iubire.

VĂRSĂTOR

Iesiţi puţin din zona de confort şi faceţi ceva ce nu aţi mai făcut până acum. Frica de nou îşi va spune cuvântul, dar toate se vor rezolva cu bine.

PEŞTI

Ştiţi să cereţi ceea ce vreţi. Este o zi bună pentru ambiţiile personale. O să bifaţi o reuşită pe lista cu lucruri de făcut.

Alte articole din: Ultimele Stiri
Adaugă părerea ta
Alte articole din: Ultimele Stiri