Coronavirus - România: 30175 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Cum vor fi influențate zodiile de Eclipsa Solară. Se anunță noi începuturi

Monday, 21 August 2017, 09:11 Sursă: REALITATEA.NET

Iată cum va influența fiecare zodie în parte!

Berbecii vor simți din plin o expresie creativă. Eclipsa de soare poate afecta berbecul în diferite moduri: romantism, hobby-uri și creativitate. Această eclipsă va aduce schimbări și noi începuturi în unele zone ale vieții. O să simțiți lucruri cu susul în jos, însă vor fi în sens pozitiv. 

Taur: eclipsa va aduce vânturi de schimbare. Schimbări dinamice se vor resimți în familie sau acasă. De ce nu, eclipsa aduce noi schimbări și în plan personal. Dacă că simțiți puternici, aveți șanse să obțineți ceea ce doriți.

Gemeni: veți încheia luna august într-un mod destul de furios și trebuie să lăsați la o parte relațiile vechi și să faceți loc unor noi parteneriate. Gemenii trebuie să-și rezolve mai întâi problemele restante.

Racii se axează pe carieră. Este un moment destul de bun pentru a vă pune planurile în acțiune și să vă atingeți obietivele. Eclipsa solară are loc în casa a doua, ceea ce face ca mai toate proiectele să fie duse la bun sfârșit. Până în februarie, veți avea o viață armonioasă.


Leii încep un capitol nou în viața lor. Eclipsa de lună este cel mai bun moment de a începe proiecte noi, să vă implicați în lucruri cât mai responsabile. Trebuie să lăsați deoparte trecutul și să priviți spre viitor.

Fecioarele și mai ales cele cu mercur retrograd în Fecioară vor face introspecție, se vor analiza în interior mai pe îndelete. Luna august este ideală pentru a vă odihni și să vă facă să vă concentrați pe ceea ce urmează să faceți.

Balanțele vor fi încărcate de energia prietenilor. Este posibil ca unii dintre voi să aveți un proiect pe cont propriu și să fiți nevoiți să mai delegați din atribuții. Schimbarea este destul de puternică și veți fi încărcat cu efecte pozitive până în februarie.

Scorpion: este momentul pentru o direcție cu totul nouă. Este un moment minunat pentru a vă face ordine în finanțe. Eclipsa solară aduce noi schimbări.

Săgetător: eclipsa aduce dorințe de extindere și creștere până la un punct de cotitură. Dacă vreți să renunțați la ceva, faceți-o acum!

Capricorn: în perioada următoare, puteți găsi metode noi de împrumuturi, alimentație. Eclipsa solară aduce compensații.

Vărsător: în timpul eclipsei solare veți găsi noi abordări în relațiile partenriale. Este un moment de conștientizare.

Peștii îmbrățișează mesajul eclipsei. Ei pot găsi o nouă slujbă, sau pot avansa la locul de muncă. Este un moment bun să renunțați la rutina zilnică care vă dăunează și să începeți un nou mod de viață.


Citeste totul despre:

Vezi mai multe


Alte articole din: Ultimele Stiri
Alte articole din: Ultimele Stiri