Casele astrologice: Află ce semnificație are fiecare casă astrologică!

Tuesday, 10 September 2019, 21:35 Sursă: REALITATEA.NET

Casele astrologice. Ca si semnele zodiacale, denumite Casele cerului, Casele Pamantului sunt tot in numar de 12 si fiecare dintre ele corespunde unui domeniu concret, terestru al existentei fiecaruia dintre noi.

Casele astrologice. Semnificatie

Casele astrologice. Casa a 1-a, in analogie cu planeta Marte si zodia Berbec

Casa personalitatii si a caracterului, a temperamentului, dar si a aspectului fizic, se refera la ceea ce te diferentiaza de ceilalti, la felul cum te vezi si esti vazut, la potentialul de care dispui; este casa care te ajuta sa iti implinesti scopul vietii.

Casele astrologice. Casa a 2-a, in analogie cu planeta Venus si zodia Taur

Casa calitatilor, a valorilor spirituale si materiale, a castigurilor, a bunurilor pe care le detii sau le mostenesti si care-ti asigura un confort fizic si emotional; reprezinta si senzualitatea, simturile.

Casele astrologice. Casa a 3-a, in analogie cu planeta Mercur si zodia Gemeni

Casa relatiilor si a familiei, a comunicarii cu fratii, rudele, prietenii, semenii, dar si casa studiilor, a intelectului, a libertatii de exprimare.

Casele astrologice. Casa a 4-a, in analogie cu Luna si zodia Rac

Casa care se refera la originile tale si la scopul, finalitatea vietii, la familie, la sentimente, emotii; de aceasta casa tin si maternitatea, tristetile, nostalgiile.

Casele astrologice. Casa a 5-a, in analogie cu Soarele si zodia Leu

Casa iubirii, legata de pasiunile trupesti si sufletesti, de fertilitate, copii, parteneri de viata, iubiti, relatii sentimentale si capacitatea de a iubi in general.

Casele astrologice. Casa a 6-a, in analogie cu planeta Mercur si zodia Fecioara

Casa starii de sanatate si a bolilor fizice, dar si a sarcinilor zilnice, a datoriilor asumate, a subordonarii tale in fata celorlalti, a relatiei cu sefii si subalternii.

Casele astrologice. Casa a 7-a, in analogie cu planeta Venus si zodia Balanta

Casa casatoriei, a legaturii cu lumea din jur, a colaborarii cu partenerii de viata, de munca, de drum; dusmanii, adversarii cu care ni se intersecteaza drumurile sunt reprezentati tot de aceasta casa.

Casele astrologice. Casa a 8-a, in analogie cu planeta Pluton si zodia Scorpion

Casa mortii, dar si a renasterii, influenteaza capacitatea ta de refacere, de regenerare, se refera la incercarile vietii si modul cum le depasesti, cum faci fata necunoscutului; este in legatura si cu sexualitatea, cu asteptarile si dorintele tale carnale.

Casele astrologice. Casa a 9-a, in analogie cu planeta Jupiter si zodia Sagetator

Casa intelepciunii, a relatiei cu divinitatea, spiritualitatea, religiozitatea, cu justitia si principiile morale; este casa lectiilor invatate, a visurilor, a eului superior.

Casele astrologice. Casa a 10-a, in analogie cu planeta Saturn si zodia Capricorn

Casa carierei, a realizarilor profesionale, a recunoasterii sociale, a functiilor pe care le dobandesti, iti influenteaza succesul in viata.

Casele astrologice. Casa a 11-a, in analogie cu planeta Uranus si zodia Varsator

Casa prieteniei, altruismului si a protectorilor care ne ajuta sa ne ducem planurile la indeplinire, a vietii private, a cauzelor, idealurilor tale, a actiunilor indraznete, a curajului, a popularitatii.

Casele astrologice. Casa a 12-a, in analogie cu planeta Neptun si zodia Pesti

Casa sacrificiilor, a puterii de dedicare, a temerilor, deceptiilor, responsabila cu emotiile si presimtirile tale, de latura ta ascunsa, karma ta; incercarile, tradarile, viciile sunt legate tot de aceasa casa.

Sursa: horoscop.kudika.ro

 

Adaugă părerea ta
Alte articole din: HOROSCOP