Coronavirus - România: 3864 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

3 zodii care vor suferi din dragoste la începutul toamnei 2019

Friday, 26 July 2019, 14:04 Sursă: REALITATEA.NET

Din păcate, semnele de mai jos vor ajunge în situația de a suferi de inimă frântă la începutul toamnei 2019. Oricât de mult ar încerca să își salveze poveștile de dragoste, contextul astrologic face ca această misiune să fie imposibilă. Vezi care sunt semnele ce plâng și suspină din dragoste la începutul de sezon nou!

3 zodii încep toamna cu inima frântă

Suferință, lacrimi și durere: toamna se dovedește nemiloasă cu cele trei biete semne de mai jos! Dacă faci parte dintre ele, îți ținem pumnii și sperăm să îți revii cât mai repede.

Taur

Marte continuă să își facă de cap cu semnul tău și de aici vor deriva din păcate toate problemele tale în dragoste. Principala dificultate este că agresivitatea caracteristică acestei planete se împletește cu încăpățânarea ta proprie și această combinație nu va da naștere la nimic bun. Dintr-odată, nu îți mai pasă de nimeni decât de tine, ești egoistă și egocetristă și aproape că nu te deranjează nici dacă vei călca pe cadavre pentru a obține ce vrei.

Circumstanțele devin și mai grave din cauza unei alinieri dintre Saturn și Pluto, care va provoca tensiune și dificultăți în parteneriatul tău. Iubitului tău nu îi vine să creadă cât de tare te-ai schimbat și numai dacă e astrolog va înțelege că nu e vina ta. Vă certați și vă împungeți continuu, iar suferința din dragoste ajunge la paroxism pentru amândoi: o despărțire e aproape sigură în aceste condiții.

Fecioară

Tot Saturn și Pluto își bagă coada și în viața ta de familie, procovând la fel de multă suferință ca pentru Taur. Schimbările vor fi constanta acestei perioade: vrei altceva decât ceea ce ai, stabilitate în relație dacă sunteți amândoi agitați sau libertate dacă trăiești de ceva vreme o poveste de dragoste. Nimic nu te mulțumește și totul te provoacă să te gândești la scăpare, la eliberare.

Legătura dintre Saturn și Uranus provoacă și mai multe tensiuni pe plan amoros. O ții numai într-o ceartă cu el și se pare că nu vă mai regăsiți deloc pe acceași lungime de undă. Tensiunile cresc și din cauza faptului că nu mai stai bine cu banii: v-ați distrat atât de tare în vacanță, ați fost atât de apropiați, și acum pare că nu mai aveți absolut nimic pentru voi.

Atunci când apare și o a treia persoană în relație, cel mai probabil o admiratoare a lui, toamna se transformă într-un coșmar. Ești prinsă între dorințe contradictorii, și abia după 18 septembrie, când e Lună Plină, te vei mai liniști.

Citește continuarea pe divahair.ro


Citeste totul despre:


Alte articole din: Ultimele Stiri
Adaugă părerea ta
Alte articole din: Ultimele Stiri