Coronavirus - România: 209648 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

2 suflete pereche se întâlnesc de Luna Recoltei din 24 septembrie

Friday, 21 September 2018, 10:08 Sursă: REALITATEA.NET

La ce să se aștepte fiecare zodie în parte de la evenimentul astrologic al finalului de septembrie, aflați din rândurile de mai jos.

Berbec

Luna Recoltei se va afla chiar în semnul Berbecului, asta însemnând că nativii acestei zodii sunt direct vizați de activitatea ei. Berbecii vor trece prin ce va putea fi denumită, fără doar și poate, cea mai plină de schimbări perioadă din tot anul pentru ei. O perioadă plină de introspecții și decizii radicale. Vor renunța, fără să se mai uite în urmă, la tot ce nu a funcționat ok pentru ei. O să ia atitudine acolo unde s-au lăsat călcați în picioare până atunci. Pluto se află în Casa Carierei pentru Berbeci, lucru care îi face pe aceștia să își exprime, răspicat, părerea la locul de muncă, chiar și când nu coincide cu a șefului. Tot ce vor întreprinde în această perioadă îi va ajuta pe Berbeci să scape de povara psihică pe care o cărau în suflet de ceva vreme.

Taur

Pentru Tauri, Luna Plină din 24 septembrie va fi un imbold mai mult decât pozitiv. Îi ajută să se debaraseze de un obicei care le făcea rău, îi ajută să iasă dintr-o relație toxică, dacă este cazul. O nouă viață urmează pentru acești nativi și din punct de vedere profesional, ei învățând să se reinventeze și să se aprecieze altfel, să își fructifice și aprecieze potențialul la maximum.

 

Gemeni

Luna recoltei le aduce Gemenilor o sumedenie de fețe noi și interesante în viață. Vor fi mai sociabili ca de obicei, fiind tot mai prezenți la peterceri și evenimente sociale de tot felul. Astrele trag, totuși, un semnal de alarmă: din dorința de a își face tot mai multe cunoștințe și prieteni, din dorința de a nu sta în casă, Gemenii au tendința să petreacă mai mult decât îi duce buzunarul și să se trezească, într-un timp foarte scurt, că au ajuns la fundul sacului.

Mai multe pe Divahair.ro.


Citeste totul despre:


Alte articole din: Ultimele Stiri
Alte articole din: Ultimele Stiri