Coronavirus - România: 3864 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

I-a luat Dumnezeu mințile: de ce vrea acest bărbat să-și facă o rachetă și să se ducă în spațiu?

Wednesday, 24 April 2019, 14:26 Sursă: REALITATEA.NET

În noiembrie 2017, Mad Mike Hughes a încercat prima oară să zboare cu racheta personală. Atunci a fost oprit cei de la Bureau of Land Management.

Câteva luni mai târziu era iar la treabă. La sfârșitul lui ianuarie 2018, avea un nou loc de lansare și o nouă rachetă construită acasă. La mult așteptata lansare (pentru care unii au plătit pentru a o vedea), racheta nu a decolat.

După acest eșec, toată lumea a crezut că el va renunța. Dar n-a fost cazul așa. 

Ce vrea "Nebunul" Mike Hughes în 2019 ca să spulbere mitul despre Pământ?

"Nebunul" Mike a anunțat că vrea să își împingă limitele chiar mai departe, bazându-se pe ce a învățat în 2018. De data aceasta, are de gând să își încerce norocul din Antarctica.

În acest sens, el a anunțat o conferință pentru luna mai. Atunci va prezenta o lansare de rachetă spre „marginea spațiului" și o „expediție în Antarctica cu scopul de a ajunge la marginea lumii... pentru a demonstra odată și pentru totdeauna că Pământul este plat".

Bărbatul speră să ajungă cu racheta la linia Kármán, aflată la 101 kilometri deasupra Pământului, unde începe oficial spațiul.

„În acest fel, vom vedea ce formă are roca asta cu adevărat", a zis Hughes. „Mai mulți oameni se vor uita la asta decât cei care s-au uitat la falsa aterizare pe Lună. Va fi un eveniment incredibil, incredibil. Oamenii vor vedea ce văd eu pentru trei ore acolo sus și înapoi și se vor putea hotărî singuri".

Sursa


Vezi mai multe


Alte articole din: EXTERN
Adaugă părerea ta
Alte articole din: EXTERN