Gabriela Firea, atac la adresa PNL: "De ce își doresc să recâștige Capitala?"

Wednesday, 22 January 2020, 21:37 Sursă: Realitatea.NET

Autor: Realitatea.NET

”Această pre-campanie pentru alegerile locale este mult mai animată decât alegerile prezidențiale. Mă întâlnesc cu foarte mulți colegi care îmi spun că acum se simt ca la sfârșitul lunii.

Este foarte trist ce se întâmplă, că acești demnitari ai statului român, începând cu Ludovic Orban, ministrul de Finanțe sau ministrul Muncii, care au indemnizații foarte mari, folosesc toate beneficiile funcției, pentru a face campanie electorală pentru Primăria Capitalei.

Eu zic că este un folos electoral necuvenit pentru toți acești oameni. De ce își doresc să recâștige capitala? Păi în ultimii ani toți directorii și șefii din anumite companii erau liberali fără carnet de partid. Există 4-5 companii care au interese majore.

Ei își doresc să revină la butoane, la licitațiile trucate, că așa se făceau: venea un contract, funcționarul îl prelua și apoi, ce să vezi, câștiga cine trebuia. De aceea este disperarea atât de mare!”, a spus Gabriela Firea.


Citeste totul despre:


Adaugă părerea ta
Comentarii Existente
2020-01-22 23:24:07
Paine si circ in Romanica

Relax cucoana, bucurestenii nu voteaza Ardeleni. Prefera consateni asa ca PNL nu are candidat, toti sunt din Cluj si Sibiu, nu-i voteaza alegatorul bucurestean, mai repede aleg pe Vanghelie decat provinciali sa-i conduca.

2020-01-23 09:23:07
Amalia

Interesant,oare de unde știe de ce vrea PNL-UL să câștige capitala ? Dar dumneata de de vrei același lucru ?!!!!

Alte articole din: Ultimele Stiri