Coronavirus - România: 212492 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Consilier britanic, unui vânzător ”Big Issue”: ”Du-te naibii înapoi în România”

Wednesday, 27 May 2015, 16:25 Sursă: REALITATEA.NET

Bob Frost, consilier din Dover, sud-estul Marii Britanii, a postat mesajul duminica, relateaza Kent News. Consilierul sustine ca, facand anterior parte din Ministerul de Interne, se simte calificat sa ofere sfaturi folositoare si gratuite de imigratie: "Tocmai i-am spus unui vanzator local de Big Issue sa se duca naibii inapoi in Romania".

Liderul consiliului din Dover, Paul Watkins, a confirmat ca Frost a fost suspendat: "Vom avea o intalnire cu el in urmatoarele cateva saptamani si vom decide ce actiune sa intreprindem".

Frost a parut surprins de raspunsul la mesajul sau de pe Twitter, care a fost condamnat de consilierii laburisti din opozitie. "Big Issue a fost creat pentru a le oferi celor fara adapost un mijloc de trai, nu pentru a le permite accesul la ajutoare sociale a jumatate din Europa de Est", a adaugat Bob Frost.

Revista Big Issue a fost lansata in anul 1991, ea fiind vanduta pe strazi de persoane nevoiase, care o primesc gratuit si carora le raman banii din vanzari, scrie ziare.com 

Alte articole din: EXTERN
Alte articole din: EXTERN