Știa sigur că soțul ei era în delegație, cu jobul. A deschis televizorul și a înghețat

Tuesday, 19 February 2019, 21:20 Sursă: REALITATEA.NET

Autor: Realitatea.NET

A crezut ca face infarct când a deschis televizorul și și-a văzut soțul la o emisiune de matrimoniale, ea crezând că bărbatul ei se află într-o călătorie de serviciu la Dubai.

Helen a deschis televizorul într-o seară și nu i-a venit să creadă ochilor: și-a văzut soțul în direct la televizor, alături de fostă parteneră.


Sam Backburn și Michelle Brooker au decis să se căsătorească în cadrul show-ului TV britanic "Ant and Dec’s Saturday Night Takeaway".

Ei și-au surprins astfel invitații, care credeau că se află acolo pentru a sărbători a 30-a zi de naștere a lui Michelle. Printre nuntași se află și Daniel Gundry, care a apărut alături de o femeie blondă, conform Daily Mail.

Helen nu a fost câtuși de puțin înduioșată de eveniment, așa că și-a vărsat toată indignarea într-o postare pe Facebook:

"Mi-au plăcut nunta și surpriza invitaților. Ce nu mi-a plăcut a fost să-l văd pe soțul meu, Daniel Gundry, care ar fi trebuit să fie la muncă în Dubai, apărând la brațul altei femei. O femeie de care cică s-a despărțit anul trecut. Avem împreună o fiică de 15 ani, care este absolut devastată."Adaugă părerea ta
Alte articole din: Ultimele Stiri