Coronavirus - România: 20103 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Veşti bune. Wizz Air introduce o cursă Cluj-Napoca- Bucureşti, cu preţuri de pornire de la 39 de lei

Tuesday, 19 January 2016, 17:05 Sursă: REALITATEA.NET

Coordonatorul de comunicare al Wizz Air, Doug Oliver, a declarat, marţi, la Cluj-Napoca, într-o conferinţă de presă, că noua rută va fi introdusă din 22 iulie. "Wizz Air introduce, din 22 iulie, cursa Cluj-Napoca - Bucureşti, cu o frecvenţă de şase zboruri pe săptămână, mai puţin sâmbăta. Zborul va avea loc în cursul serii, de la ora 20.35 de la Cluj-Napoca spre Bucureşti, iar cel de retur, de la Bucureşti la Cluj-Napoca, va pleca la ora 21.55 de pe Otopeni.

Preţurile biletelor pornesc de la 39 de lei. Cluj-Napoca - Bucureşti este o rută care se încadrează în creşterea capacităţii pe care ne-o dorim să o obţinem în 2016. România reprezintă o piaţă importantă pentru noi, de asemenea, noua cursă care va fi introdusă va fi una importantă pentru noi", a spus Oliver.

Cursele vor fi operate de pe Aeroportul Internaţional "Avram Iancu" din Cluj-Napoca, respectiv Bucureşti - Otopeni. "Am decis să acoperim Clujul din mai multe motive - acolo este una dintre cele cinci baze ale companiei în România, a doua după Bucureşti. Este o piaţă mare, cu potenţial, care nu era deservită de celelalte companii low-cost. Este în avantajul nostru să oferim astfel de curse interne.

În ultimul an, Wizz Air a adăugat pe listă 20 de aeroporturi. Avem peste 100.000 de zboruri pe an", a declarat directorul comercial Wizz Air, György Abrán, într-o conferinţă de presă la Bucureşti. Wizz Air este astfel a treia companie low-cost, după Ryanair şi Blue Air, care intră pe segmentul curselor interne, controlat până de curând de TAROM. Abrán a spus că este foarte posibil ca Wizz Air să ia în calcul şi alte oportunităţi de rute. În plus, Wizz Air are în plan angajarea a 400 de persoane în acest an, pentru că vor creşte şi numărul de aeronave operate şi va fi nevoie astfel de personal de bord şi de piloţi.

Alte articole din: ACTUAL
Adaugă părerea ta
Alte articole din: ACTUAL