"VOIAM SĂ MOR". Una dintre cele mai frumoase femei ale planetei, violată la 12 ani

Sunday, 18 May 2014, 18:25 Sursă: REALITATEA.NET

Autor: Realitatea.NET

Prezenta la Festivalul de film de la Cannes, actrita a marturisit ca a fost molestata in copilarie, violata la varsta de 12 ani si abuzata sexual de un grup de baieti cativa ani mai tarziu, scrie perfecte.ro.

Starul din Baywatch a facut socanata marturisire vineri seara, in fata a peste 200 de spectatori, cu ocazia deschiderii Fundatiei Pamela Anderson. "Nu am avut o copilarie usoara. In ciuda faptului ca am avut parinti iubitori, am fost molestata de la varsta de 6 ani de cea care trebuia sa-mi fie dadaca", a declarat vedeta in varsta de 46 de ani.

"Am fost la iubitul unei prietene acasa, iar fratele mai mare al acestuia a decis sa ma invete table, care au dus la un masaj al spatelui, care a dus la viol. Prima mea experienta heterosexuala. El avea 25 de ani, iar eu 12".

Pamela a adaugat ca unul dintre iubitii sai din scoala "a decis ca ar fi interesant sa ma violeze impreuna cu alt 6 prieteni de-ai sai. Voiam sa mor".

Cei prezenti la eveniment s-au decalarat socat de marturisirea vedetei si o considera pe vedeta extrem de curajoasa. Actrita a fost insotita la eveniment de cel mai mare dintre copiii sai, Brandon, in varsta de 17 ani.

Adaugă părerea ta
Alte articole din: LIFESTYLE