Viorica Dăncilă, despre demiterea președintelui CNAS: ”Este un lucru obligatoriu!”

Friday, 19 July 2019, 20:15 Sursă: REALITATEA.NET

Autor: Realitatea.NET

După ce președintele Casei Naționale de Asigurări de Sănătate (CNAS), Răzvan Vulcănescu, a anunțat că nu a luat în calcul să își dea demisia, premierul Viorica Dăncilă a declarat, vineri, la Bistrița, că acesta trebuie să înțeleagă că nu este un lucru opțional și că oricum va fi demis.

”Domnul Vulcănescu trebuie să înțeleagă că acest lucru nu este opțional. Este un lucru obligatoriu! Dacă dumnealui nu își va da demisia, îl voi demite, îi voi cere doamnei ministru, că așa se procedează, să îl demită. Îl vom demite noi și vom numi pe altcineva. Deci nu este un lucru despre care am întrebat. Am spus că trebuie să își dea demisia și acest lucru îl va face”, a declarat premierul Viorica Dăncilă, vineri, într-o conferință de presă susținută la Bistrița.

Întrebată dacă s-a gândit deja la altcineva pentru postul de președinte al CNAS, Viorica Dăncilă a afirmat că nu are încă un nume.

Nu am vorbit încă de persoane, dar este important ca să avem la conducerea CNAS o persoană care poate să răspundă tuturor provocărilor din sistem, despre care știu că nu sunt provocări ușoare, dar și o persoană care să își aleagă cu grijă purtătorul de cuvânt pentru că eu nu o să accept niciodată ca cineva să jignească cetățenii Românie”, a spus premierul, la Bistrița.

Citiți mai multe pe Realitatea de Bistrița: https://realitateadebistrita.net/viorica-dancila-declaratie-despre-demiterea-presedintelui-cnas-domnul-vulcanescu-trebuie-sa-inteleaga-ca-acest-lucru-nu-este-optional-este-un-lucru-obligatoriu/


Citeste totul despre:


Adaugă părerea ta
Alte articole din: POLITICĂ