Viorica Dăncilă a publicat o fotografie-surpriză în care apare Klaus Iohannis

Saturday, 16 November 2019, 19:16 Sursă: Realitatea.NET

Viorica Dăncilă, preşedintele PSD, i-a amintit lui Klaus Iohannis că în trecut a colaborat cu social-democraţii, totul în contextul în care șeful statului critică permanent guvernarea PSD.

Adaugă părerea ta

"Despre ipocrizie (sau oportunism politic):

Cum se potrivește retorica anti-PSD cu semnarea unui protocol de susținere a Guvernului Năstase? Sau cu acceptul de a fi propunerea domnului Geoană de premier și de a-l susține cu toate forțele în campania din 2009?", a scris Viorica Dăncilă pe Facebook, publicând un stop cadru din dezbaterea televizată de acum 10 ani, la care au participat Mircea Geoană și Traian Băsescu.

În stop cadrul publicat pe pagina de Facebook a Vioricăi Dăncilă apare și actualul președinte Klaus Iohannis, în stânga, în spatele lui Mircea Geoană.

Comentarii Existente
2019-11-16 18:49:59
...roata

Cine vorbeste despre ipocrizie? :))) Atunci n-a avut 6 case? :))) Atunci n-a fost vanzator de copii??? :))) Imi aduc aminte, cum se dadeau qurchili besedistii, cand PD-L-istii afirmau aceste lucruri! :))) Cand ati mintit? Atunci, cand ati afirmat ca-s minciuni PD-L-iste sau acum, cand sustineti ca, dl. Johannis are probleme cu justitia?! :))) Eu zic ca, mintiti fara incetare! De fapt, numai cand deschideti gura... :)))

2019-11-16 19:16:09
Parere

Când vrei sa te cațeri într un prun nu contează ce scara folosești.

2019-11-16 20:16:12
FARA ALOGENI IN FUNCTII PUBLICE ! FARA NEOCOMUNISMUL UE !

CE URMARESTE ALOGENUL PARAZIT PRIN DEZBINAREA, SFIDAREA SI URA LUI IMPOTRIVA NOASTRA, DACA INCERCAM SA SCHIMBAM STATUTUL DE COLONIE BANANIERA ? SPARGEREA ROMANIEI ! POSTAREA AMIRALULUI MARIAN IOAN: "...De ce participă la dezbateri cei care participă? Ca să spună lumii ce gânduri, ce intenții, ce planuri au ei, cu intenția declarată de a-i convinge pe oameni să-i voteze. Păi ce să spună idolul românesc, când el are un singur gând, acela de A SPARGE ROMÂNIA? El a mărturisit acest obiectiv încă de când a fost ales prima dată. Atunci, împins de la spate de unii care aveau nevoie de un paravan mare, s-a dus la dezbateri la două televiziuni, la care, din regie, i se șoptea în căști ce să zică, după cum au mărturisit chiar cei care-i șopteau. La acele dezbateri a participat și contracandidatul lui, care, la rândul lui, l-a invitat la alte două televiziuni. S-a dus idolul românesc? Nu s-a dus! De ce? Fiindcă alea două televiziuni erau din România, e adevărat, dar NU ERAU DIN ROMÂNIA LUI. Că, el nu poate trăi decât în România lui, condusă de un guvern al lui. Iar pentru a avea și România lui și guvernul lui, “A FOST NEVOIE SĂ MOARĂ OAMENI”. Atunci. Acuma, nu mai mor, ci sunt trimiși în misiune peste hotare să voteze acolo pentru el, desigur pe liste suplimentare.... Are guvernul lui, are armata lui, alelalte structuri erau ale lui, că și el fusese colaborator destoinic al lor, încă dinainte de …, nu-i mai rămâne decât să scoată oamenii în stradă să linșeze alți oameni. Apoi … trai nineacă! Case câte vrea, copii vânduți, minciuni pe bandă rulantă. Plus medalii. Desigur, străine...Până unde mergem cu orbirea?!?..." https://www.flux24.ro/fost-sef-al-informatiilor-militare-despre-iohannis-are-guvernul-lui-are-armata-lui-alelalte-structuri-erau-ale-lui-ca-si-el-fusese-colaborator-destoinic-al-lor-inca-dinainte-de/

2019-11-16 20:21:48
horia

o gramada de activisti, p-aci :-) mai rasfirati baieti, mai rasfirati

2019-11-16 20:23:03
FARA ALOGENI IN FUNCTII PUBLICE ! FARA NEOCOMUNISMUL UE !

obsesie bolnava ! delir maxim ! Alogenul parazit a ajuns sa acuze psd pentru problemele cu casele lui ! de parca psd l-a obligat sa-si insuseasca case cu acte false ! acuza psd de dezastrul tarii in 30 de ani de „integrare”-dezintegrare occidentala ! de parca numai psd a guvernat si e vinovat de cei 30 de ani de dezastru, de vanzare de tara la straini…pai e cam egalitate…constantinescu 4 ani, basescu 10 ani, ciolos 1 an, iata 15 ani in care psd este responsabil pentru dezastru, iar 15 ani cine ??? sau era bine cand semna cu psd protocoale pentru ciolan, pentru nemtii lui, pentru a favoriza jaful imobiliar catre nemtii lui in Sibiu ! oare acest individ ne ia de prosti? aceste evidente atat de clare sar in ochi oricarui om de buna credinta, aici nu e vorba de a tine cu psd, pentru ca se stie ca a facut mult rau si psd, dar totusi a pune totul in carca psd iar celalti sa se prezinte ca niste ingerasi, cand ei au facut la fel de mult rau tarii ca si psd, prin „valori” si „integrare”-dezintegrare occidentala, privatizari, liberalizari, investitori, stat minimal, stat de „drept”, „justite independenta”, politica „corecta”…totusi e prea mult, prea mult tupeu si sfidare pe fata ! mai ales ca dupa psd a mai ramas ceva, a incercat sa mai repare ceva din dezastru, nu i-a intrecut pe ceilalti alogeni si cozi de topor zisi liberali sau alti tradatori si vanzatori de neam care au ras tot, cu o ura nemasurata impotriva poporului, favorizand strainii, totul pentru straini, corporatii, banci si multinationalele occidentale : STATISTICA SOCANTA ! Marea hotie a fost si este practicata de straini ! http://www.cunoastelumea.ro/statistica-socanta-in-ultimii-27-de-ani-romania-a-fost-jefuita-de-33-ori-mai-mult-decat-ne-au-jefuit-3-imperii-in-530-de-ani-de-istorie-detalii/ „Deci, în ultimii 27 de ani, Imperiul Transnaţional(multinationalele, bancile, corporatiile,ussa, ue, nato, fmi, „valorile” occidentale)a scos din România o avuţie de 33 ori mai mare decât au scos toate imperiile, în 530 de ani, între anii 1415 şi 1945.”

2019-11-16 20:24:52
FARA ALOGENI IN FUNCTII PUBLICE ! FARA NEOCOMUNISMUL UE !

obsesie bolnava ! delir maxim ! Alogenul parazit acuzA psd pentru problemele cu casele lui ! de parca psd l-a obligat sa-si insuseasca case cu acte false ! acuza psd de dezastrul tarii in 30 de ani de „integrare”-dezintegrare occidentala ! de parca numai psd a guvernat si e vinovat de cei 30 de ani de dezastru, de vanzare de tara la straini…pai e cam egalitate…constantinescu 4 ani, basescu 10 ani, ciolos 1 an, iata 15 ani in care psd este responsabil pentru dezastru, iar 15 ani cine ? sau era bine cand semna cu psd protocoale pentru ciolan, pentru nemtii lui, pentru a favoriza jaful imobiliar catre nemtii lui in Sibiu ! oare acest individ ne ia de prosti? aceste evidente atat de clare sar in ochi oricarui om de buna credinta, aici nu e vorba de a tine cu psd, pentru ca se stie ca a facut mult rau si psd, dar totusi a pune totul in carca psd iar celalti sa se prezinte ca niste ingerasi, cand ei au facut la fel de mult rau tarii ca si psd, prin „valori” si „integrare”-dezintegrare occidentala, privatizari, liberalizari, investitori, stat minimal, stat de „drept”, „justite independenta”, politica „corecta”…totusi e prea mult, prea mult tupeu si sfidare pe fata ! mai ales ca dupa psd a mai ramas ceva, a incercat sa mai repare ceva din dezastru, nu i-a intrecut pe ceilalti alogeni si cozi de topor zisi liberali sau alti tradatori si vanzatori de neam care au ras tot, cu o ura nemasurata impotriva poporului, favorizand strainii, totul pentru straini, corporatii, banci si multinationalele occidentale : STATISTICA SOCANTA ! Marea hotie a fost si este practicata de straini ! http://www.cunoastelumea.ro/statistica-socanta-in-ultimii-27-de-ani-romania-a-fost-jefuita-de-33-ori-mai-mult-decat-ne-au-jefuit-3-imperii-in-530-de-ani-de-istorie-detalii/ „Deci, în ultimii 27 de ani, Imperiul Transnaţional(multinationalele, bancile, corporatiile,ussa, ue, nato, fmi, „valorile” occidentale)a scos din România o avuţie de 33 ori mai mare decât au scos toate imperiile, în 530 de ani, între anii 1415 şi 1945.”

2019-11-16 20:47:00
Ciuma rosia face spume ca au ramas fara mulgatoare !!!

6 case nu reprezinta nimic fata de jefuirea tarii facuta de ciordeii comunstoizi ...

2019-11-16 22:29:32
Gheorghe Hriscu

Am trăit s-o văd și pe asta. A caracteriza un om cu ceea ce-a făcut cu 10 ani în urmă . tine de o concepție bine înrădăcinată în mintea unora, că omul este doar o acumulare de greșeli cu care i ”se scoit ochii”, nu și de învățăminte. Vă mai spun că astăzi am citit că a murit un OM. Mâine este duminica avarului nemilostiv. A se lua aminte.

2019-11-17 00:17:04
sara

ATENTIE, au iesit postacii pesedisti la atac. Scriu mult si spun numai prosti, dupa reteta Veoricai. Mare diferenta intre Gioana si Dancila, Dragnea, Ponta. Cu Gioana se putea vorbi, nu facea parte din mafia pesedista.

2019-11-17 01:24:07
destinatie

"Când vrei sa te cațeri într un prun nu contează ce scara folosești",(parere), dar scara Richter pare una nepotrivita, iar daca fructele infracțiunii confirma calificarea de hoț, atunci hoții stau la Rahova Penitenciarul, nu Cotroceni Palatul ! ! !

2019-11-17 09:57:11
destinatie

"Când vrei sa te cațeri într un prun nu contează ce scara folosești",(parere), dar scara Richter pare una nepotrivita, iar daca fructele infracțiunii confirma calificarea de hoț, atunci hoții stau la Rahova Penitenciarul, nu Cotroceni Palatul ! ! !

2019-11-17 12:03:31
Paine si circ in Romanica

Mai copchilasi, linsera asta clantele pe la PSD ori ba? O fo ori n-o fo sa mearga premier la Geoana? L-o facut ori nu Baseasca :Clampau Inofensiv atunci? N-o fo sa fie ma atunci, s-o pricopsit dupa...si deamu tapa dupa omini de numa numa!

Alte articole din: POLITICĂ