Coronavirus - România: 19669 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Videoconferință CE pe tema noului coronavirus. Preşedintele României participă la reuniunea online

Wednesday, 25 March 2020, 18:00 Sursă: Realitatea.net

Potrivit agendei şefului statului, videoconferinţa va avea loc la ora 17,00. Este cea de-a treia videoconferinţă a membrilor Consiliului European pe tema noului coronavirus.

Potrivit agendei publicate pe site-ul Consiliului European, discuţiile se vor axa pe patru priorităţi identificate şi discutate şi la reuniunile anterioare: limitarea răspândirii virusului, furnizarea de echipamente medicale, cu un accent pe măşti şi dispozitive de protecţie respiratorie, promovarea cercetării în vederea dezvoltării unui vaccin împotriva COVID-19, combaterea consecinţelor socio-economice.

Pe ordinea de zi a Consiliului European se află, de asemenea, angajamentul şefilor de stat şi de guverne din UE de a-i ajuta pe cetăţenii blocaţi în ţări terţe. La reuniunea din 17 martie, şefii de stat şi de guverne au decis să aplice o restricţie temporară a călătoriilor neesenţiale către UE pentru o perioadă de 30 de zile. De asemenea, ei au aprobat orientările propuse de Comisia Europeană cu privire la gestionarea frontierelor. Informația a fost transmisă de AGERPRES.

 

 


Vezi mai multe


Alte articole din: ACTUAL
Adaugă părerea ta
Comentarii Existente
2020-03-26 20:51:51
Pai ce sa vedem !? Incompetenta !!! Cu si fara conducere !!!

Astia sint profesionistii platiti cu saci de bani. Se infecteaza singuri de ingalare si lipsa de profesionalism. A vazut cineva medicii/asistemte vreunui spital protestind fara de conditiile de munca si lipsa de echipamente si personal !????? Noooooo. Intotdeauna ia interesat doar salariul cit mai mare, ca in germania, nu masti, manusi, dezinfectanti, echipamente, ... toti cei infectati ar trebui dati afara pentru INCOMPETENTA !!!

2020-03-26 21:10:12
un roman

Pai de unde sa aiba ,ca fura psdeu de 30 de ani:)

Alte articole din: ACTUAL