Coronavirus - România: 18594 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Victor Ponta: "Domnul Orban nu doar că jignește și cântă la mandolină, dar face și plângeri penale"

Thursday, 06 February 2020, 17:21 Sursă: Realitatea.NET

"Un guvern care aruncă în haos sistemul de sănătate trebuie să plece. De aceea am votat moţiunea.

Sunt chestiuni care nu pot să aştepte luni de zile pentru că orice fel de proceduri parlamentare de alegeri înseamnă luni de zile. Noi vrem să fim o parte a soluţiei ca România să aibă un guvern stabil. 

Decizia aparţine preşedintelui şi noi vom face tot ce ţine de noi ca România să nu intre în criză.

Am spus că noi, cei de la Pro România vom face la fel dacă e propus domnul Orban: nu îl vom vota. Ar fi ridicol. Nu participăm la o numire care nu are scopul prevăzut în Constituţie.

Domnul Orban nu doar că jignește și cântă la mandolină, dar face și plângeri penale. A făcut plâgere penală împotriva familiei mele. Cred că orice i se întâmplă e justificat şi merită", a spus Victor Ponta.


Vezi mai multe


Alte articole din: ACTUAL
Adaugă părerea ta
Comentarii Existente
2020-02-06 17:40:52
Radu Brener

Un asemenea om descris de Ponta se numeste pușlama.

2020-02-06 18:54:37
Elena Vijulie

S.a ajuns în situația asta politică de azi datorită unora ca Ponta și Tăriceanu, derbedei politici si traseiști de ocazie care au dărîmat guvernul Dănciĺă.

2020-02-07 05:13:09
Moromete

Câți parlamentari au fost aleși pe listele PRO ? Nu cumva Dl Mihai Tudose spunea că la ProRomania l-a văzut in persoana lui Ponta pe Dragnea ? Din fericire știm ce poate Ponta..Băsescu..Tăriceanu ..poveștile de ”dragoste față de popor” spuse în opoziție nu ne mai surprind. In fond rămâne cu Dl Ponta cu dorința arzătoare de a ne planta in buricul Bucureștiului o MARE MOSCHEE și cu vizite de TAINĂ LA PUTIN . Mai are o votare doar una.

Alte articole din: ACTUAL