Coronavirus - România: 19907 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Un nou trio în PSD: Viorica Dăncilă, Marian Vanghelie și „Niky Scorpion”. Daniel Florea, pe făraș

Wednesday, 20 November 2019, 14:59 Sursă: podul.ro

 

În cursul zilei de luni, prezidențiabila PSD-istă Viorica Dăncilă s-a întâlnit cu Marian Vanghelie, la Kiseleff, relatează podul.ro, căruia i-ar fi solicitat susținerea pentru turul al doilea al prezidențialelor.

Vanghelie, anchetat de DNA pentru șpăgi însumate la aproape 90 milioane de euro, a descins la Kiseleff însoțit de apropiații săi din așa-zisul Partid Social-Democrat Independent (pe care-l păpușează), cu toții ocupând funcții babane în Primăria Sectorului 5 și în Primăria Sectorului 1, dar și în instituțiile publice subordonate acestora, potrivit surselor Podul.ro,.  

Surse prezente citate de Podul.ro la negocieri susțin că Vanghelie și acoliții săi i-au promis Vioricăi Dăncilă sprijin politic și logistic în schimbul mazilirii lui Daniel Florea de la PSD Sector 5 – cei doi se află într-un vechi conflict.

Mai mult chiar, deși nimeni nu îi poate da garanții în acest sens, cu atât mai puțin actuala șefă a PSD, Marian Vanghelie a plusat de-a lungul discuțiilor, insinuând că social-democrații ar trebui să susțină candidatura sa pentru Primăria Sectorului 5, la localele din primăvară, sau să-l susțină pe un candidat desemnat de el.

De asemenea, Vanghelie mai vrea și locuri eligibile pe listele PSD în anul 2020, fiind interesat de București, Călărași, Ilfov, Argeș și Olt, zone în care susține că mai are încă influență politică.

După plecarea lui Vanghelie, la Kiseleff au fost primiți și reprezentanții romilor, care s-au certat în permanență între ei.  Sursele citate susțin că liderii romilor au fost primiți de Mihai Fifor (poreclit ”Loverică” în PSD) și Costin Mihalache, acesta din urmă fiind considerat strategul din umbră al Vioricăi Dăncilă.

Printre cei invitați s-au numărat Dana Varga – lideră a romilor din Ardeal –, alți lideri din țară, dar și o delegație trimisă de ex-deputatul Nicu Păun (poreclit ”Niky Scorpion” și ”Tarzan”), un vechi mușteriu al DNA. Echipa Partidei Romilor a fost condusă de secretarul general Cătălin Manea și de Edu Adrian, potrivit podul.ro.

În mod paradoxal, oamenii lui Niky Scorpion au solicitat tot capul lui Daniel Florea, în schimbul voturilor pentru Viorica Dăncilă.

Pe surse se vehiculează și scenariul că Daniel Florea ar fi bătut deja palma cu Ponta&Pro România, prin intermediul lui Mihai Tudose și Robert Negoiță, mai scrie podul.ro.

Sursă Foto: podul.ro

Alte articole din: ACTUAL
Adaugă părerea ta
Comentarii Existente
2019-11-20 16:14:13
Cutuma

Un demnitar ar trebui sa și piardă demnitatea în momentul când intra in relații de colaborare cu oamenii urmăriți penal sau condamnati

2019-11-20 17:43:50
Tiganie si infractionalitate ...

Sint “calitatile” continuu promovate de ciuma rosie blestemata ...

2019-11-21 04:36:35
Cooperarea cu tiganimea analfabeta, incompetenta si infeactoare !

Asa sa ajung la starea de jaf de astazi ...

2019-11-21 08:22:34
plugariu

Cum sa nu se ajute penalii intre ei ?! Rusine, Veorico...!

Alte articole din: ACTUAL