Un medic ortoped, prins în flagrant când lua mită 500 de lei

Wednesday, 25 September 2019, 12:26 Sursă: REALITATEA.NET

Autor: Realitatea.NET

Denunţătorul acestuia a sunat la o linie telefonică de tip call-center anticorupţie, informează Realitatea de Neamț.

„În data de 24.09.2019, ca urmare a unei sesizări primite la Call-Center Anticorupție a Direcției Generale Anticorupție – 0800.806.806, ofițeri de poliție ai Direcției Generale Anticorupție – Serviciul Județean Anticorupție Neamț, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Neamț, au organizat și realizat prinderea în flagrant a unui medic, după ce a primit o sumă de bani de la aparținătorul unui pacient, în urma unei intervenții chirurgicale." – notează un comunicat DGA.

Potrivit unor surse, ar fi vorba despre șeful Secției de Ortopedie și Traumatologie. Suma de bani (500 de lei) ar fi fost primită de la ruda unui pacient, în urma unei intervenţii chirurgicale.

După realizarea acțiunii de prindere în flagrant, medicul a fost condus la Parchetul de pe lângă Tribunalul Neamț, iar față de acesta a fost pusă în mișcare acțiunea penală și a fost luată măsura preventivă a controlului judiciar pentru o perioadă de 60 zile, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de luare de mită.


Citeste totul despre:


Adaugă părerea ta
Alte articole din: SOCIAL