Coronavirus - România: 191102 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Un actor american de succes se pregăteşte să devină tată pentru a noua oară

Friday, 06 November 2015, 16:28 Sursă: REALITATEA.NET

Paige Butcher l-a cunoscut pe Eddie pe platourile de filmare de la „Big Mammas House 2”. Născută în Australia, această mărturiseşte că nu face niciodată sport pentru că a fost mereu slabă. Surprinsă adesea la plajă, Paige îşi etalează corpul perfect în costume de baie din două piese, iar la evenimentele la care îl însoţeşte pe Eddie, arată fantastic.

Eddie Murphy are 5 copii cu fosta lui soţie, Nicole Mitchell, câte un fiu cu fostele iubite Paulette McNeely şi Tamara Hood, dar şi un fiu, Angel, în vârstă de 8 ani, a cărui mama este Melanie Brown, fosta componentă a trupei Spice Girls.

Vestea că Eddie va fi din nou tată a fost confirmată de agentul său în cadrul emisiunii „Entertainment Tonight”, acesta precizând că bebeluşul se va naşte în luna mai, scrie viva.ro.

Eddie Murphy a devenit cunoscut în anii 80, o dată cu apariţia în emisiunea „Saturday Night Live”. A urmat o perioada de glorie pentru actorul de culoare, datorită unor filme că „Beverly Hills Cop”, „Doctor Dollitle” sau „Shrek”, însă în ultima perioada actorul a intrat într-un con de umbră.


Citeste totul despre:

Vezi mai multe


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL