Coronavirus - România: 29223 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Tren deraiat între Bistrița Năsăud și Maramureș. Traficul feroviar, blocat de mai multe ore

Friday, 16 March 2018, 07:43 Sursă: REALITATEA.NET

Potrivit CFR, incidentul s-a petrecut joi seara, în jurul orei 19,00, când unul din cele 38 de vagoane ale trenului marfar a deraiat la ieşire din staţia Dealul Ştefăniţei.

"Trenul care aparţine operatorului naţional de transport feroviar de marfă avea în compunere 38 de vagoane încărcate cu cherestea. La faţa locului s-au deplasat comisiile de cercetare ale CFR SA, CFR Marfă şi AFER, precum şi echipele de intervenţie din cadrul Regionalei CF Cluj pentru repunerea pe şină a vagonului", se arată în comunicat.

Traficul feroviar a fost blocat între Vişeul de Jos (Maramureş) şi Salva (Bistriţa-Năsăud), pasagerii trenurilor rămase în linie fiind transbordaţi cu autobuzele.

Potrivit CFR, pentru călătorii din trenul R 4136, care circula pe relaţia Sighetu Marmaţiei - Cluj Napoca, s-a asigurat transbordare cu mijloace auto între staţiile Dealul Ştefăniţei şi Beclean pe Someş.

Aceeaşi măsură s-a menţinut, vineri dimineaţa, pentru trenurile R 4110 şi R 4133, care circulă pe relaţia Sighetu Marmaţiei - Cluj Napoca.

CFR nu precizează când se estimează că va fi repusă în funcţiune linia de cale ferată afectată în urma deraierii trenului încărcat cu cherestea. 


Citeste totul despre:

Vezi mai multe


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL