Coronavirus - România: 5467 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Tren deraiat, în județul Olt. Traficul feroviar este oprit

Monday, 17 February 2020, 07:32 Sursă: Realitatea.NET

Un tren de marfa ce cara cereale a deraiat in cursul noptii in Olt, intre statiile Stoenesti si Draganesti-Olt. Trenul avea 37 de vagoane si 15 dintre ele au sarit de pe sine. Trenul circula pe ruta Craiova - Bucuresti Nord, scrie realitateadeolt.net.

Cinci dintre cele 15 vagoane deraiate au sarit pe celalalt fir de mers si din acest motiv traficul feroviar este oprit pe ambele sensuri in acest moment. Din fericire, nu exista victime, insa pagubele materiale sunt serioase.

Călătorii CFR vor fi transbordaţi cu mijloace auto, între staţiile Drăgăneşti-Olt şi Caracal, după ce, luni dimineţa, o garnitură a unui tren marfar a deraiat în judeţul Olt, blocând traficul feroviar.

Potrivit unui comunicat al CFR SA, traficul feroviar între stațiile Fărcașele și Dragănești-Olt a fost închis în cursul nopții, din cauza deraierii unei garnituri private de marfă.

Trenul de marfă aparține operatorului privat Constantin Grup și avea în compunere 37 de vagoane încărcate cu cereale. 15 dintre acestea au deraiat

Pentru asigurarea continuității circulației feroviare pe relația București – Craiova, reprezentanții Regionalei CF Craiova asigură transbordarea călătorilor cu mijloace auto între stațiile Drăgănești Olt – Caracal.

Trei trenuri au fost anulate, călătorii fiin preluaţi de alte garnituri.

„Facem precizarea că trenurile IR 1591, IR 1594 și IR 1591, care tranzitau zona deraierii, au fost anulate în cursul dimineții, însă călătorii au fost preluați de trenurile IR 1822, IR 1696 și 72-1, redirecționate pe ruta ocolitoare prin Caracal – Piatra Olt – Golești – București Nord (și retur)”, se arată în comunicatul citat.

Potrivit CFR SA, cauzele deraierii vor fi stabilite de o comisie de specialitate.


Citeste totul despre:


Alte articole din: ACTUAL
Adaugă părerea ta
Alte articole din: ACTUAL