Coronavirus - România: 695153 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Tragedia din Colectiv. Mesaj emoţionant al surorii adolescentului care şi-a salvat prietenul din foc

Tuesday, 08 December 2015, 18:29 Sursă: REALITATEA.NET

Tânărul Pavlos Jester este una dintre victimele incendiului din Colectiv, prins în flăcări după ce și-a pus viața în joc ca să își salveze un bun prieten imobilizat într-un scaun cu rotile.

Cei doi s-au salvat ca prin minune înainte ca incinta clubului să ardă din temelii însă, acum, duc o luptă contratimp alături de medici pe paturile spitalelor. Andreea, sora lui Pavlos, a scris un mesaj tulburător pe Facebook pentru a-l încuraja pe frățiorul ei, scrie click.ro.

"Luptă, iubire, luptă! Te iubesc mult! << Pavlos luptă cu o furie şi cu o dragoste de viaţă care fac să se spulbere pereţii secţiei de terapie intensivă de la spitalul militar Reine Astrid, din Bruxelles, să cadă ziduri, să ştii că eşti martor la un miracol, să crezi în ei, în familiile lor, care le transmit, secundă cu secundă, atâta forţă încât se poate întoarce lumea cu susul în jos şi se poate reaşeza într-un fel care să îţi aducă un zâmbet pe buze >>. Prea frumos spus. Am găsit undeva citatul ăsta despre el și încă cineva, citat ce-l defineşte atât de bine", a scris Andreea pe Facebook.Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL