Coronavirus - România: 19669 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Tot ce ai nevoie pentru curățenia și întreținerea casei găsești pe altex.ro (P)

Wednesday, 13 May 2020, 11:14 Sursă: Realitatea.net

Diversitatea nu este singurul cadou pe care ți-l oferă cei de la Altex, căci, în plus, beneficiezi de cele mai mici prețuri din piață la toate gamele de produse! Iată care sunt noile categorii de articole pe care le poți comanda de pe altex.ro, extrem de utile pentru curățarea întregii case și a hainelor. 

O gamă variată de produse pentru spălarea și întreținerea rufelor

Modul în care avem grijă de hainele pe care purtăm poate funcționa precum o carte de vizită. De aceea, e important să te asiguri că obiectele tale vestimentare au mereu un miros proaspăt și arată impecabil. Cu atât mai mult, îngrijindu-le corespunzător, te vei putea bucura de ele mai mult timp. 

Un ajutor de nădejde în acest sens sunt produsele de spălare pe care le folosești. Pe altex.ro poți regăsi o varietate de sortimente de balsam și detergent de rufe, de la diverse branduri. Poți opta pentru detergent lichid, pudră sau pernuțe și, desigur, pentru diferite cantități. Cu un singur click poți adăuga în coșul virtual de cumpărături detergenți pentru rufe colorate, pentru rufe albe sau înălbitori, care combat petele încăpățânate. 

De aceeași varietate beneficiezi și în ceea ce privește produsele din categoria de balsam de rufe. De aici poți achiziționa balsam lichid sau perle parfumate, ambele produse asigurându-ți prospețimea îndelungată a hainelor. 

În plus, dacă ai nevoie de detergenți speciale pentru hainele bebelușilor, de soluții pentru apretarea textilelor sau de detergenți dedicați hainelor negre, le poți comanda tot de pe altex.ro. 

Produse eficiente de curățare pentru interiorul și exteriorul casei 

Altex.ro este magazinul care îți pune la dispoziție toate produsele de care ai nevoie pentru curățarea casei tale. Aici vei găsi diverse soluții eficiente pentru curățarea interiorului și exteriorului casei, cum ar fi:

 • Dezinfectanți pentru baie;
 • Soluții anti-calcar;
 • Soluții pentru curățarea inoxului;
 • Produse pentru îndepărtarea murdăriei din bucătărie;
 • Spray pentru mobilier;
 • Soluții pentru pardoseli;
 • Soluții dedicate curățării geamurilor și a altor suprafețe din sticlă;
 • Detergenți univesali;
 • Odorizant de cameră;
 • Mopuri și găleți;
 • Coșuri pentru depozitarea gunoiului;
 • Insecticide;

Curățenia din casă ne ajută să ne menținem sănătoși și fericiți. Cu atât mai mult, pe perioada pandemiei de Coronavirus, specialiștii ne recomandă să curățăm cu atenție casa. În plus, spun aceștia, pe lângă măsurile de protecție care implică purtarea măștilor și a mănușilor și spălatul frecvent pe mâini, este esențial să ne curățăm și dezinfectăm hainele, pentru a combate infectarea cu noul COVID. 

Altex.ro susține recomandările autorităților și vine în ajutorul clienților cu o gamă diversificată de produse online. Comanda de pe altex.ro și primești comanda acasă sau rezervă produsele pe site și mergi la cel mai apropiat magazin pentru a le ridica!


Citeste totul despre:


Alte articole din: ACTUAL
Adaugă părerea ta
Alte articole din: ACTUAL