Coronavirus - România: 4761 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Tarom: Nici DNA şi nici DIICOT nu au fost la sediul companiei

Wednesday, 23 October 2019, 17:06 Sursă: REALITATEA.NET

Sediul companiei de stat Tarom nu a fost vizitat, miercuri, nici de reprezentanţi ai Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA) şi nici ai DIICOT, existând o singură solicitare venită din partea DNA, trimisă în luna august, fără legătură cu cazul fostei şefe a companiei, Mădălina Mezei, a transmis, pentru News.ro, purtătorul de cuvânt Georgeta Dinu.

Potrivit unor informaţii apărute, marţi, în presă, sediul Tarom ar fi fost vizitat de reprezentanţi ai DNA şi DIICOT, în legătura cu scandalul izbucnit după demiterea şefei companiei, Mădălina Mezei.

Purtătorul de cuvânt al companiei a infirmat aceste informaţii.

”Nici reprezentanţi ai DNA şi nici ai DIICOT nu au fost astăzi la sediul companiei. Putem confirma că există o solicitare din partea DNA, pentru predare documente, trimisă la finalul lunii august, fără legătură cu evenimentele recente”, a spus Dinu.

Fostul director al Tarom a plecat luni, după patru ore, de la sediul DNA, unde a dat declaraţii în dosarul privind presupusa solicitare a ministrului Transporturilor, Răzvan Cuc, de a ţine la sol unele avioane, în ziua moţiunii de cenzură.

Răzvan Cuc, a anunţat, luni, că analizează posibilitatea de a formula o plângere penală împotriva fostei şefe a Tarom, Mădălina Mezei, susţinând că ”nepotismul, interesele personale şi lipsa totală de implicare managerială” sunt chestiuni de notorietate publică în ceea ce o priveşte.


Citeste totul despre:

Vezi mai multe


Alte articole din: ACTUAL
Adaugă părerea ta
Alte articole din: ACTUAL