Alegeri locale 2020 Vezi mai multe detalii

EXIT POLL

Tăriceanu, despre ministrul desemnat al Apărării Mihai Fifor: Este un om extrem de serios

Tuesday, 12 September 2017, 15:11 Sursă: REALITATEA.NET

Întrebat cum vede cele două nominalizări făcute marți de PSD pentru portofoliile Apărării și Economiei, Tăriceanu a replicat: "Cu ochi buni. (...) L-am cunoscut pe domnul Fifor și în legislatura trecută ca lider al grupului parlamentar al PSD. (...) Este un om extrem de serios, profund și cred că bine pregătit politic. Are o bună experiență politică care l-a și recomandat ca ministru al Economiei până în momentul de față și cred că (...) va îndeplini toate criteriile necesare îndeplinirii în bune condiții și a funcției de ministru al Apărării".

Legat de pregătirea profesională a lui Mihai Fifor în domeniul filozofiei, Tăriceanu a explicat că funcția de ministru al Apărării este una politică și civilă.

"Din 1990, filozofia politică care domina înainte criteriile de selecție pentru miniștri Apărării s-a schimbat. Funcția de ministru al Apărării este una politică și civilă, așa că eu consider că experiența sa (a lui Mihai Fifor — n.r.) de senator și de membru al Guvernului este cea care îl recomandă îndeajuns pentru a ocupa și această funcție", a susținut președintele Senatului, la Palatul Parlamentului.


Vezi mai multe


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL