Coronavirus - România: 235586 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Subiecte simulare BAC 2018 EDU.ro. Iată baremele la Geografie, Chimie, Biologie, Fizică şi Anatomie

Thursday, 22 March 2018, 15:19 Sursă: REALITATEA.NET

Subiecte simulare BAC 2018 EDU.ro: Geografie, Chimie, Biologie, Fizică, Anatomie, Logică, Psihologie, Informatică, Filosofie. 

Consultă AICI subiectele şi baremele de corectare

Proba începe la ora 9,00, când vor fi distribuite subiectele. Accesul elevilor în săli este permis până la ora 8,30.

Timpul destinat elaborării unei lucrări scrise este de trei ore din momentul în care s-a încheiat distribuirea subiectelor fiecărui elev. 

Subiecte simulare BAC 2018 EDU.ro: Geografie, Chimie, Biologie, Fizică, Anatomie, Logică, Psihologie, Informatică, Filosofie. Rezultatele vor fi comunicate pe 30 martie.

"Evaluarea lucrărilor va fi realizată în baza unor bareme, care asigură unitatea şi obiectivitatea evaluării şi notării la nivel naţional, de către doi profesori din unităţile de învăţământ în care elevii susţin simularea. În situaţia în care nu sunt suficienţi profesori de specialitate într-o unitate de învăţământ, există şi posibilitatea de a solicita sprijin din partea profesorilor din alte şcoli", a precizat MEN.

Subiecte simulare BAC 2018 EDU.ro: Geografie, Chimie, Biologie, Fizică, Anatomie, Logică, Psihologie, Informatică, Filosofie. Rezultatele vor fi analizate la nivelul fiecărei unităţi de învăţământ prin discuţii individuale cu elevii, dezbateri la nivelul clasei, şedinţe cu părinţii, precum şi la nivelul consiliului profesoral în vederea adoptării unor măsuri adecvate fiecărei situaţii în parte, scopul fiind îmbunătăţirea performanţelor şcolare.

Luni, elevii au susţinut proba la Română, iar miercuri proba obligatorie a profilului, la Matematică sau Istorie. Iată cât de grele au fost subiectele!

 

 EDU.ro Subiectele la simulare BAC 2018 Matematică M1:

 

(w728)

 

(w728)

 

Subiectele la simulare BAC 2018 Matematică M2:

 

(w728)

 

Subiectele la simulare BAC 2018 Matematică M3:

 

(w728)

 

Baremul la simulare BAC 2018 Matematică M1:

 

(w728)

 

(w728)

 

(w728)

 

Subiectele şi baremul la Matematică pot fi găsite pe EDU.ro

Subiectele la simulare BAC 2018 Istorie: 

(w728)

(w728)

Baremul la simulare BAC 2018 Istorie:

(w728)

(w728)

Subiectele şi baremul la MATEMATICĂ M1, M2, M3 pot fi consultate AICI

 

Elevii de clasa a XII-a, profil uman, au avut de prezentat caracteristicile unui roman interbelic, în timp ce elevii de la profilul real au avut caracterizarea unui personal dintr-un roman psihologic.

 

Elevii de clasa a XI-a, profit real, au avut de scris la subiectul al III-a caracteristicile unei nuvele.

 

Subiecte Română simulare BAC 2018 EDU.ro - Clasa a XII-a, profil uman:

 

(w728)

 

(w728)

 

Subiecte Română simulare BAC 2018 EDU.ro - Clasa a XII-a, profil real:

 

(w728) <p>subiect

 

(w728) <p>subiect

 

BAREM Română simulare BAC 2018 EDU.ro, profil real:

 

(w728)

 

(w728)

 

BAREM Română simulare BAC 2018 EDU.ro, profil uman:

 

(w728)

 

(w728)

 


 

(w728)

 

(w728)

 

Subiecte simulare BAC 2018: Geografie, Chimie, Biologie, Fizică, Anatomie, Logică, Psihologie, Informatică, Filosofie. Simularea se adresează elevilor înscriși în clasele a XI-a și a XII-a la începutul anului școlar 2017-2018 și se desfășoară după următorul calendar:

 

19 martie: Limba şi literatura română - proba E) a) - clasele a XI-a și a XII-a
20 martie: Limba şi literatura maternă - proba E) b) - clasele a XI-a și a XII-a
21 martie: proba obligatorie a profilului - proba E) c) - clasele a XI-a și a XII-a
22 martie: proba la alegere a profilului şi specializării - proba E) d) - exclusiv elevii clasei a XII - a
30 martie: comunicarea rezultatelor

 

Subiecte simulare BAC 2018: Geografie, Chimie, Biologie, Fizică, Anatomie, Logică, Psihologie, Informatică, Filosofie. Probele încep la ora 9:00, moment în care, în fiecare sală, vor fi distribuite subiectele. Accesul elevilor în săli este permis până la ora 8:30. Timpul destinat elaborării unei lucrări scrise este de trei ore, din momentul în care s-a încheiat distribuirea subiectelor fiecărui elev. 

 

Subiecte simulare BAC 2018: Geografie, Chimie, Biologie, Fizică, Anatomie, Logică, Psihologie, Informatică, Filosofie.  Notele nu se trec în calendar

 

Subiectele sunt elaborate de către specialiștii Centrului Naţional de Evaluare şi Examinare (CNEE), în mod similar cu modelele publicate pe subiecte.edu.ro, și sunt proiectate astfel încât tratarea lor să valorifice capacităţile elevilor pe temele prevăzute în programa de examen și parcurse până la această dată.

 

Subiecte simulare BAC 2018: Geografie, Chimie, Biologie, Fizică, Anatomie, Logică, Psihologie, Informatică, Filosofie. Evaluarea lucrărilor va fi realizată, în baza unor bareme care asigură unitatea şi obiectivitatea evaluării şi notării la nivel naţional, de către doi profesori din unităţile de învăţământ în care elevii susţin simularea. În situația în care nu sunt suficienți profesori de specialitate într-o unitate de învățământ, există și posibilitatea de a solicita sprijin din partea profesorilor din alte școli.

 

Rezultatele înregistrate vor fi analizate la nivelul fiecărei unități de învățământ prin discuții individuale cu elevii, dezbateri la nivelul clasei, ședințe cu părinții, precum și la nivelul consiliului profesoral în vederea adoptării unor măsuri adecvate fiecărei situații în parte, scopul fiind îmbunătățirea performanțelor școlare.

 

Notele obținute nu se contestă și nu se trec în catalog. Totuși, în situațiile excepționale în care sunt elevi care doresc consemnarea notelor în catalog, aceștia vor depune o cerere scrisă în acest sens.

 

Subiecte simulare BAC 2018: Geografie, Chimie, Biologie, Fizică, Anatomie, Logică, Psihologie, Informatică, Filosofie. Obiectivele simulării sunt familiarizarea elevilor cu rigorile examenului pe care îl vor susţine la finalul ciclului liceal, stabilirea nivelului real de pregătire atins în această etapă, precum şi optimizarea pregătirii în vederea obținerii unor rezultate satisfăcătoare în sesiunea iunie-iulie.

 

(w500) Simulare b

 

Subiecte simulare BAC 2018: Geografie, Chimie, Biologie, Fizică, Anatomie, Logică, Psihologie, Informatică, Filosofie. Probele scrise încep pe 25 iunie

 

Subiecte simulare BAC 2018: Geografie, Chimie, Biologie, Fizică, Anatomie, Logică, Psihologie, Informatică, Filosofie.  Prima probă scrisă - Limba si literatura română - Ea) - va avea loc luni, 25 iunie. Proba la Limba si literatura maternă - Eb) este programată marți, 26 iunie, iar proba Ec) - proba obligatorie a profilului, miercuri, 27 iunie. Ultima probă scrisă - la alegere a profilului și specializării - proba Ed) - se va desfășura joi, 28 iunie.

 

Afișarea primelor rezultate are ca termen data de 4 iulie (până la ora 12:00) și e urmată de depunerea contestațiilor (orele 12:00 - 16:00). Între 5 și 8 iulie vor fi soluționate contestațiile, în timp ce afișarea rezultatelor finale este prevăzută pentru data de 9 iulie.

 

Subiecte simulare BAC 2018: Geografie, Chimie, Biologie, Fizică, Anatomie, Logică, Psihologie, Informatică, Filosofie. Înscrierile pentru susținerea examenului în prima sesiune se fac în săptămâna 29 ianuarie - 2 februarie 2018. Cursurile pentru clasele a XII-a și a XIII-a se încheie vineri, 25 mai.

 

Subiecte simulare BAC 2018: Geografie, Chimie, Biologie, Fizică, Anatomie, Logică, Psihologie, Informatică, Filosofie.  A doua sesiune a examenului de Bacalaureat 2018 are următoarea structură:

 

10 - 13 iulie: înscrierea candidaților

 

27 iulie: înscrierea candidaților care au promovat examenele de corigențe

 

20 august: limba si literatura română - proba Ea) - proba scrisă

 

21 august: limba si literatura maternă - proba Eb) - proba scrisă

 

22 august: proba obligatorie a profilului - proba Ec) - proba scrisă

 

23 august: proba la alegere a profilului și specializării - proba Ed) - proba scrisă

 

24 & 27 august: evaluarea competențelor lingvistice de comunicare orală în limba română - proba A

 

28 august: evaluarea competențelor lingvistice de comunicare orală în limba maternă - proba B

 

29-30 august: evaluarea competențelor digitale - proba D

 

30-31 august: evaluarea competențelor lingvistice într-o limba de circulație internațională -proba C

 

1 septembrie: afișarea primelor rezultate (până la ora 12:00) și depunerea contestațiilor

 

(orele 12:00 - 16:00)

 

2 - 5 septembrie: rezolvarea contestațiilor

 

6 septembrie: afișarea rezultatelor finale.


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL