Soţia premierului Cioloş a cântat într-un muzeu roman din Alba Iulia

Sunday, 16 October 2016, 10:29 Sursă: REALITATEA.NET

Soţia premierului Dacian Cioloş a cântat mai bine de 30 de minute în muzeul roman din Cetatea Alba Carolina, concertul având loc după un discurs emoţionant al actriţei Oana Pellea, care a vorbit despre ”arta de a fi femeie”.

La jumătatea manifestării a ajuns şi ministrul Justiţiei, Raluca Prună, care a declarat presei la final că se află într-o vizită privată la Alba Iulia şi vrut să participe la spectacol. Întrebată dacă a venit să o susţină pe soţia premierului, Raluca Prună a spus că şi pentru acest lucru, însă nu crede că ”un artist minunat ca Valerie Cioloş” are nevoie de susţinerea ei.

Raluca Pruncă a privit-o cu atenţie pe soţia premierului, pe toată durata concertului, aplaudând la finalul fiecărei piese.

Valerie Cioloş a spus, după concert, că s-a simţit ”foarte susţinută şi iubită” la Alba Iulia. Întrebată ce gen muzical cântă, Valerie Cioloş a răspuns: "E un cântec de suflet, nu ştiu genul, dacă găsiţi o definiţie să-mi spuneţi că vreau să ştiu”.

Totodată, întrebată din ce proiecte mai face parte, soţia premierului a răspuns că ar vrea să se implice mai mult în achiziţionarea sculpturii ”Cuminţenia Pământului”.

La finalul manifestării, Valerie Cioloş-Villemin a povestit cu spectatorii şi s-a fotografiat cu ei, conform mediafax.

Soţia premierului a mai susţinut, în aprilie, la Catedrala Romano-Catolică din Alba Iulia, un concert de muzică sacră, în cadrul unei campanii ce a avut ca scop achiziţionarea sculpturii ”Cuminţenia Pământului”.

”Gala Academiei Doamnelor” a fost un eveniment plin de sunet şi culoare, la doi ani de la începerea proiectului ”Academia Domelor”. În program au fost incluse momente artistice, concerte la nai, flaut sau pian şi premierea mai multor persoane.


Citeste totul despre:


Adaugă părerea ta
Alte articole din: SOCIAL