Coronavirus - România: 19517 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Sony lansează PlayStation TV în Europa

Wednesday, 13 August 2014, 12:35 Sursă: REALITATEA.NET

PlayStation TV s-a lansat oficial de mult timp. Japonezii se pot juca cu un astfel de gadget încă de la finele lui 2013. Pentru că din 14 noiembrie va fi disponibil şi Europa însă, merită să aveţi în vedere utilitatea exactă a acestei micro-console.

În primul rând, vorbim de o consolă de gaming cu care puteţi interacţiona folosind un controller de PS3 sau PS4, DualShock 3 sau DualShock 4. Colecţia de titluri disponibile include majoritatea jocurilor de PS Vita, câteva de PS One şi câteva exclusive. Va costa doar 100 de euro, dar, la bază, va avea o performanţă similară cu cea a unui PS3. Un alt scenariu în care se justifică să achiziţionaţi un PS Vita TV implică să aveţi deja în casă un PlayStation 4.

Astfel, merită să aveţi în vedere că puteţi folosi micro-consola ca o unealtă de streaming prin care vă puteţi juca pe un al doilea TV din casă jocuri de PS4. În plus, în viitorul apropiat, veţi avea acces şi la o librărie stufoasă de jocuri de PlayStation 3 prin intermediul serviciului de streaming PlayStation Now, care momentan este disponibil doar în beta limitat, dar în aproximativ un an ar trebui să poată fi accesat de pe întregul mapamond. Citeste mai mult pe playtech.ro.

Alte articole din: ACTUAL
Adaugă părerea ta
Alte articole din: ACTUAL