Coronavirus - România: 201032 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Situație incredibilă la Iași: Femeie condamnată la închisoare pentru un accident pe care zice ca nu l-a făcut

Monday, 21 September 2020, 09:47 Sursă: Realitatea.net

Tânăra în vârstă de 30 de ani a fost condamnată la trei ani şi două luni de închisoare cu executare, fiind găsită vinovată de producerea unui accident mortal, petrecut în februarie 2017.

Ieșeanca și-a susținut nevinovăția pe tot parcursul procesului, însă Curtea de Apel Iaşi a admis apelul procurorilor şi au condamnat-o în acest dosar, decizia fiind definitivă.

Accidentul mortal de la care a pornit dosarul a avut loc în 14 februarie 2017, când un bărbat a fost accidentat mortal  în vreme ce se îndreptat spre casă, mergând pe partea carosabilă. Procurorii spun că vinovată de producerea accidentului este tânăra de 30 de ani. Aceștia susțin că imediat după producerea accidentului femeia ar fi plecata de la fața locului și ar fi încercat chiar să-și repare mașina, ca să ascundă urmele accidentului. 

Oamenilor legii le-a fost destul de dificil să demonstreze că aceasta este vinovată de producerea accidentului și asta pentru că în ziua respectivă carosabilul era acoperit cu zăpadă, iar camerele de luat vederi din zonă nu au surprins impactul propriu-zis, așa că judecătorii au stabilit că femeia a avut o culpă de 40% în producerea accidentului.

 

Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL