Coronavirus - România: 465982 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Şi-a pierdut copilul de două ori într-o oră. Este şocant ce a păţit după aceea această femeie

Monday, 22 August 2016, 14:47 Sursă: REALITATEA.NET

Copilul în vârstă de 3 ani a fost observat de către jandarmii unui post montan în timp ce era singur, în mulţime, în timpul unei serbări câmpeneşti care a avut loc, la sfârşitul săptămânii, în localitatea buzoiană Bozioru.

Băieţelul plângea şi spunea că s-a pierdut de mama cu care venise la serbarea comunei, potrivit purtătorului de cuvânt al Jandarmeriei Buzău, Georgiana Nazîru,

Jandarmii au luat copilul şi au încercat să îi găsească mama, dar pentru că nimeni nu l-a recunoscut, au urcat pe scenă şi au anunţat la microfon că un minor a fost pierdut.

După aproximativ 15-20 de minute, a apărut mama băiatului care le-a spus jandarmilor că l-a pierdut pe băieţel pentru că a fost neatentă.

La mai puţin de o oră de la momentul în care copilul a fost lăsat în grija mamei, jandarmii l-au găsit din nou pe minor, rătăcit şi plângând în mulţime, conform news.ro.

După ce au descoperit-o pentru a doua oară pe femeie, jandarmii au decis să o sancţioneze

”După nici o oră de la eveniment, jandarmii au fost surprinşi să îl revadă pe minor, pierdut şi de această dată. În acest caz, mama băieţelului a fost sancţionată cu avertisment conform Legii 61/ 1991”, a spus Georgiana Nazîru.

 


Vezi mai multe


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL