SCANDAL SEXUAL la un post de poliţie din Vâlcea. Ce-l aşteaptă pe ŞEFUL acuzat de subalterne

Wednesday, 13 August 2014, 09:18 Sursă: REALITATEA TV

Autor: Realitatea.NET

Scandal sexual la postul de poliţie din Voineasa. Două agente, abia ieşite de pe băncile Academiei, au raportat conducerii Inspectoratului Judeţean Vâlcea că şeful lor le-ar fi făcut avansuri sexuale. Conducerea IPJ a luat o primă măsură în caz: poliţistul va fi retrogradat şi mutat, din septembrie, la un alt post, în capătul opus al judeţului.

Sătule să mai îndure avansurile sexuale ale şefului lor, cele două poliţiste repartizate la postul din Voineasa s-au plâns conducerii IPJ Vâlcea.

"A avut un comportament nedeontologic în raport cu cele doua angajate. În afara de faptul ca expresiile folosite de dansul aveau și caracter jignitor, dar și o tenta de intimitate."

Şi oamenii din Voineasa au auzit de comportamentul comisarului.

Conducerea Inspectoratului de Poliţie Vâlcea a luat şi primele măsuri.

Inspectorul şef IPJ Vâlcea:"Am dispus ca începând cu data de 1 septembrie, domnul Nicu sa fie mutat în alta subunitate de poliţie, concomitent cu definitivarea cercetării prealabile a activităților sale din Voineasa și care au generat stări conflictuale în rândul lucrătorilor de politie. După finalizarea cercetărilor, voi trimite în consiliul de disciplină și voi stabili efectiv ce măsura se va lua din punct de vedere disciplinara în raport cu dansul."

Cele două poliţiste care şi-au reclamat şeful refuză să vorbească despre ce s-a întâmplat până la finalizarea anchetei. Iar comisarul nu e de găsit: a plecat în concediu imediat după ce s-a aflat de scandal.


Vezi mai multe


Adaugă părerea ta
Alte articole din: SOCIAL