Eugen Tomac: În ultimele 11 luni, România a împrumutat peste 11 miliarde de euro

Sunday, 09 December 2018, 12:22, Sursă: REALITATEA.NET

Preşedintele PMP Eugen Tomac a afirmat, duminică pe Facebook, că ţara noastră a împrumutat peste 11 miliarde de euro, în ultimele 11 luni, iar în acest context va fi interesant cum va proceda Eugen Teodorovici, prezidenţiabilul şi "ministrul discotecă", în campania electorală.

Adaugă părerea ta

"Teodorovici, prezidenţiabilul de minus 11 miliarde În ultimele 11 luni, România a împrumutat peste 11 miliarde de euro, mai mult decât împrumutam în plină criză economică. Tot 11 este şi numărul de luni rămase până la alegerile prezidenţiale. Va fi interesant să vedem o campanie electorală pentru preşedinţie cu ministrul discotecă în arenă", a scris Eugen Tomac, duminică pe Facebook, preluat de Mediafax.

Acesta a adăugat că PSD, cu un astfel de ministru cu "gândire tip Iliescu" va ajunge să îşi lanseze campania nu pe Arena Naţională, cu într-un club de fiţe din Capitală.

"Însă cu o gândire de tip Iliescu, suficient de îngustă încât să propună îngrădirea dreptului la muncă a cetăţenilor români din statele UE, mai degrabă va fi una ruşinoasă. 2019 va fi anul marilor schimbări, cu un PSD care îşi va lansa campania nu pe Arena Naţională, ci la vreun club de fiţe din Bucureşti. Ăsta e nivelul", a conchis Tomac.