Alegeri locale 2020 Vezi mai multe detalii

Românca rănită în atentatul de la Londra a murit, în urma rănilor suferite

Friday, 07 April 2017, 10:09 Sursă: REALITATEA.NET

"Detectivii care investighează atacul terorist comis pe data de 22 martie pe podul Westminster din Londra pot confirma că femeia în vârstă de 31 de ani a murit joi după-amiaza, 6 aprilie", anunţă Poliţia metropolitană londoneză (Scotland Yard), într-un comunicat publicat pe site. Femeia primea îngrijiri medicale în spital în urma atacului.

Andreea Cristea avea 31 de ani. Aceasta era la spital, în stare gravă, după ce a cazut in Tamisa, fiind aruncata in aer de masina atacatorului Khalid Masood, in vreme ce prietenul ei a scapat cu rani mai putin grave dupa atacul de la Londra, transmite BBC News.

”Familia noastra este atat de recunoscatoare salvatorilor, personalului medical si agentiilor guvernamentale care ne-au ajutat in Marea Britanie”, se arăta in mesajul transmis de familia Cristea, la doar câteva zile de la atentat. 

 Vacanţa care i-a fost fatală

Andreea Cristea  era in vacanta cu prietenul ei, atunci cand atacatorul a intrat in trecatorii de pe podul Westminster. Familia romancei a anuntat ca aceasta ramane in stare grava, dar este in acest moment stabila.

Romanca ”beneficiaza de cea mai buna ingrijire medicala posibila. Suntem coplesiti de iubirea, sprijinul si respectul pentru Andreea noastra”.

Ambasadorul român Dan Mihalache a clarificat că Andreea Cristea a fost „practic aruncată” în râu de maşină. Acesta a adăugat că femeia se afla în vacanţă în Londra alături de prietenul său, Andrei Burnaz, pentru a sărbători ziua sa de naştere. Diplomatul a precizat că Burnaz, inginer, plănuise să o ceară în căsătorie pe iubita sa chiar în ziua atacului terorist.

Vineri după amiază, acum două săptămâni, Andreea Cristea şi-a redobândit cunoştinţa, fiind stabilizată după o operaţie asupra unui cheag de sânge pe creier.

Prietenul ei, Andrei Burnaz, a fost tratat în spital pentru o fractură la picior. Într-un video se poate vedea momentul dramatic în care este surprinsă căderea româncei. Dan Mihalache a declarat pentru BBC că: „Este un miracol că a supravieţuit. A fost practic aruncată în Tamisa.”

Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL