Coronavirus - România: 18791 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Revenire de senzaţie la DNA. Procurorul fără eşec la activ se întoarce!

Saturday, 03 November 2018, 09:48 Sursă: REALITATEA.NET

În prezent consilieră a şefului DIICOT, Mariana Alexandru a intrumentat dosare grele în care au fost condamnaţi Adrian Năstase, Elena Udrea, Cătălin Voicu şi Monica Iacob Ridzi.

Secţia pentru procurori a CSM trebuie să ofere un punct de vedere, în şedinţa din 6 noiembrie, cu privire la cererea formulată de Mariana Alexandru. Din informaţiile presei, cererea ar fi fost formulată în data de 4 septembrie 2018, la 4 ani după ce, pe 4 septembrie 2014, Mariana Alexandru fusese forţată să părăsească DNA. Dacă atunci a durat aproximativ 4 zile ca cererea să fie soluţionată de CSM şi încă 10 pentru ca preşedintele Băsescu să emită decretul, iată că acum au trecut deja două luni şi procedura bate pasul pe loc, dincolo de termenele legale de soluţionare.

Mariana Alexandru a confirmat că a depus această solicitare, însă nu a dorit să comenteze pe marginea duratei procedurii, potrivit Stiripesurse.ro.

În aproape 30 de ani de carieră, Mariana Alexandru nu a înregistrat nici măcar o achitare, situaţie care pare de necrezut dacă privim la actualele performanţe ale DNA.

În anul 2014, procurorul s-a pensionat chiar când instrumenta dosarul Gala Bute - ea fiind cea care a infirmat soluţia iniţială dată în cauză.


Citeste totul despre:


Alte articole din: ACTUAL
Adaugă părerea ta
Alte articole din: ACTUAL