Realitatea Plus se vede acum în toată țara. RCS & RDS a introdus postul TV în grilă

Friday, 01 November 2019, 16:05 Sursă: REALITATEA.NET

Iar dumneavoastră, telespectatorii Realitatea, puteți solicita propriului operator de cablu să introducă în lista de programe postul nostru Realitatea Plus, pentru a putea să ne urmăriți în continuare.

Dacă nu primiți răspuns favorabil de la firma de cablu, puteți sesiza Protecția Consumatorului, pentru nerespectarea clauzelor din contract și pentru a obliga furnizorul să introducă în grilă Realitatea PLUS.

În București, ne puteți urmări prin intermediul firmei de cablu P.C.NET - C.A.T.V.SRL. De asemenea, firma de cablu TV SAT 2002 asigură retransmisia Realitatea PLUS prin cablu analogic, cablu digital și IPTV pe întreg teritoriul României.

În aproape fiecare județ suntem prezenți în casele dumneavoastră, prin intermediul firmelor de cablu, teritoriale. Ne puteți vedea în județele: Neamț, Bacău, Suceava, Mehedinți, Cluj, Teleorman, Giurgiu, Buzău, Ialomița, Brăila, Botoșani, Harghita, Constanța, Tulcea și Argeș. De 18 ani vă mulțumim că ne urmăriți, indiferent de piedicile care ne sunt puse.

Iar jurnaliștii Realitatea rămân aceeași, la fel de incisivi. Acum, pe Realitatea Plus.

Alte articole din: ACTUAL
Adaugă părerea ta
Alte articole din: ACTUAL