Coronavirus - România: 32535 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Reacţiile uimitoare a şase fraţi atunci când îşi întâlnesc prima dată surioara nou născută

Thursday, 24 September 2015, 14:29 Sursă: REALITATEA.NET

Fetița din imaginile de mai jos se numește Ruby Jane și a venit pe lume în sânul unei familii din Carolina de Nord, care a așteptat-o și dorit-o enorm. După şase încercări în urma cărora s-au născut doar băieți, a şaptea sarcină a predestinat nașterea unei fetițe. Cel mai mare dintre fii are 13 ani, iar cel mai mic are 2 ani.

Acum, această „armată” de frățiori supraveghează securitatea și buna creștere a micuței. Fiecare dintre băieți a fost rugat să vorbească despre surioara lui în fața camerei filmat, cu micuța în brațe.

    Jackson (13 ani): „E atât de micuță! Niciodată n-ași fi crezut că un copil poate fi atât de micuț! Acum, după ce a venit pe lume, nu știu cum să mă port cu ea.”

    Stepherd (4 ani): „E mult mai drăgălașă decât m-aș  fi așteptat!”

    Campbell (10 ani): „Sunt foarte fericit și de-abia aștept ca Ruby Jane să crească și să aibă un iubit. Într-o zi, îl va aduce acasă și își va prezenta cei 6 frați. Atunci, va înțelege că dacă o va supăra, Doamne Ferește, va avea de furcă cu noi! Știam că se va întâmpla, dar acum mi-e frică, pentru că este fetiță!”

    Houston (5 ani): „Când va avea 5, 6 sau 7 ani, va putea desena și toate obiectele din jur vor căpăta culoare roz. Nu-mi place rozul, pentru că este culoare pentru fete.”

    Sawyer (7 ani): „E scumpă ca un rubin. Dacă aș pierde-o, aș deveni polițist, ca s-o găsesc!”

Sursa: ea.md.


Citeste totul despre:

Vezi mai multe


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL